Παρασκευή 31 Δεκεμβρίου 2010

Chemtrails στην Κάλυμνο. Μας ψέκασαν και πάλι. CHEMTRAILS μας θέλουν "ασθενείς" και στο σώμα και στο πνεύμα !!!!

Μας ψέκασαν από αέρος λίγο πριν τις 7.  Η γραμμή ψεκασμού εκτεινόταν κατά μήκος όλου του νησιού και πιθανόν να συνεχίζουν ακόμα τον ψεκασμό.

CHEMTRAILS μας θέλουν "ασθενείς" και στο σώμα και στο πνεύμα !!!!

Δεν είναι η πρώτη φορά  που το παρατηρούμε αλλά μας ψέκασαν και παραμονή πρωτοχρονιάς.

Το ερώτημα θα μου πεις  δεν είναι αν μας ψεκάζουν, αλλά ΤΙ

«Έξωση» δώρο άνευ προειδοποίησης με εντολή Διακομιχάλη

Δυσάρεστη έκπληξη περίμενε τους υπεύθυνους των δυο Θεατρικών μας Ομάδων, του Καλλιτεχνικού μας Συλλόγου και του Συμβουλίου Πρόληψης Παραβατικότητας, όταν διάβασαν την επιστολή που τους κοινοποίησε ο διευθυντής Διοικητικών Υπηρεσιών του Δήμου μας, μετά από εντολή του νέου δημάρχου κ. Διακομιχάλη.

Τετάρτη 29 Δεκεμβρίου 2010

Οι πολιτικές πεποιθήσεις σχετίζονται με τη δομή του εγκεφάλου, σύμφωνα με μελέτη


Τρία διαστημόπλοια έρχονται στη Γη με απειλητικές διαθέσεις!


Άλλη μια... «Ημέρα ανεξαρτησίας» «αποκάλυψε» η Pravda

Σύμφωνα με τη διαδικτυακή έκδοση της ρωσικής εφημερίδας «Pravda» όχι μόνο επιβεβαιώνεται πια η ύπαρξη Άγνωστης Ταυτότητας Ιπτάμενων Αντικειμένων, αλλά υπερτονίζεται και το γεγονός ότι οι επιβάτες του σκοπεύουν να καταφθάσουν συντομότατα στον πλανήτη μας με άγριες διαθέσεις!

Συγκεκριμένα πρόκειται για «τρία γιγάντια διαστημόπλοια. Το μεγαλύτερο έχει πλάτος 242 χιλιόμετρα και συνοδεύεται από δύο μικρότερα σκάφη που ήδη υπολογίζεται ότι ταξιδεύουν και βρίσκονται πίσω από την τροχιά του Πλούτωνα»!

Παρελθόν η πλαστική σακούλα από το 2011


Απαγορεύεται η χρήση τους στη γειτονική Ιταλία

Η Ιταλία, μία από τις χώρες που χρησιμοποιεί τις περισσότερες πλαστικές σακούλες στην Ευρώπη, θα απαγορεύσει την χρήση τους από την 1η Ιανουαρίου.

Οι Ιταλοί που τάσσονται κατά των τσαντών από πολυαιθυλένιο αναφέρουν ότι χρειάζονται πολύ λάδι για να κατασκευαστούν, πολύ χρόνο για να διασπαστούν, ενώ τις περισσότερες φορές φράζουν τις αποχετεύσεις και φυσικά διαλύονται μολύνοντας το περιβάλλον.

Οι Ιταλοί χρησιμοποιούν περίπου 20 δισεκατομμύρια σακούλες το χρόνο, δηλαδή περισσότερες από 330 ανά άτομο ή περίπου το ένα πέμπτο του συνόλου που χρησιμοποιούνται στην Ευρώπη, σύμφωνα με την ιταλική περιβαλλοντική οργάνωση Legambiente.

Από το Σάββατο, την πρώτη ημέρα του 2011, θα απαγορεύεται στους λιανοπωλητές να δίνουν στους καταναλωτές σακούλες από πολυαιθυλένιο. Εναλλακτικά, θα μπορούν να χρησιμοποιήσουν τσάντες που θα έχουν κατασκευαστεί από βιοδιασπώμενο πλαστικό, ύφασμα ή χαρτί.

Εκτός από την Ιταλία, και άλλες ευρωπαϊκές χώρες έχουν δοκιμάσει να σταματήσουν τη χρήση τους, προωθώντας επαναχρησιμοποιούμενες τσάντες από βαμβάκι. Το 2002, η Ιρλανδία επέβαλε εισφορά των 15 σεντς στις πλαστικές σακούλες.

Η ΑΝΑΡΤΗΣΗ ΓΚΑΦΑ - ΠΡΟΚΛΗΣΗ ΤΟΥ ΠΑΛΜΟΥ ΣΤΟ FACEBOOK

ΠΑΤΗΣΤΕ ΤΗΝ ΕΙΚΟΝΑ
ΓΙΑ ΜΕΓΕΘΥΝΣΗ
Capture από την σελίδα του Παλμού στο facebook όπου κάνουν την  γκάφα και καρφώνουν την πρόθεση για σύλληψη στελέχους της Δημοτικής αρχής. Από τις 20 του μηνός ο παλμός γνώριζε πως κάποιος θα συλληφθεί επ' αυτοφόρω ; Υποπτο ε χρονικά πολύ ύποπτο. Πως γίνεται σύλληψη επ' αυτοφόρω να αποφασίζεται 3 μέρες νωρίτερα  και ο Παλμός να κάνει και εικασίες του τύπου ΚΑΠΟΙΟΥΣ ΘΑ ΤΟΥΣ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ Η ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ ΑΥΡΙΟ ΜΑΛΛΟΝ ΜΕ ΤΗΝ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΤΟΥ ΑΥΤΟΦΟΡΟΥ !!!!.
Πολιτικό-δημοσιογραφική απόφαση σύλληψης στέκει ;

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗ ΤΟΥ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΚΑΛΥΜΝΟΥ

Με τρία θέματα στο πινάκιο και τρία έκτος ημερησίας διάταξης ολοκληρώθηκε η τελευταία συνεδρίαση του Δημοτικού συμβουλίου της Καλύμνου εχτές 28-12-2010. Η συνεδρίαση τελέσθηκε στην αίθουσα συνεδριάσεων του Δημαρχείου. Απών ο Δήμαρχος Καλυμνίων Γεώργιος Ρούσσος λόγω του σοβαρού προβλήματος  της υγείας του, 
ο Αγαπητός Σκουμπουρδής και ο Γιάννης Γαλουζής
.
 Στην συνεδρίαση 
συμμετείχαν για τελευταία φορά από την παράταξη Ρούσσου οι


Φίλιππος Χριστοδούλου, Τρουμουλιάρης Απόστολος, Πλάτσης Νικόλαος, Ειρήνη Χαλκίτη, Στάλα Σεβαστή, Σακελάριος  Ζερβός, Καλικάτζαρος Μικές και  Χαράλαμπος Κουρούνης.


Τελευταία φορά συμμετείχαν επίσης η ανεξάρτητη σύμβουλος Μαρία Τρουμουλιάρη και ο Εμμανουήλ Μακρυλλός,.


Για να μην τον ξεχάσουμε ( αμαρτία να ξεχάσουμε τέτοιο παράδειγμα συμμετοχής )  απουσίαζε και ο Γρήγορης Μουζουράκης που δεν έσπασε την παράδοση που δημιούργησε γράφοντας τον θεσμό για ακόμα μια φορά στα παλαιότερα των υποδημάτων του. 

Τρίτη 28 Δεκεμβρίου 2010

ΤΟ ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΤΗΣ ΠΑΡΑΤΑΞΗΣ ΡΟΥΣΣΟΥ


Κάλυμνος, 24-12-2010


ΠΑΡΑΤΑΞΗ: «ΚΑΛΥΜΝΟΣ-ΕΝΟΤΗΤΑ-ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ»
ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Χθες, 23-12-2010 και περί ώρα 13:55 όργανο του ΑΤ Καλύμνου, οδήγησε, παράνομα, τον Αντιδήμαρχο κ. Φίλιππο Χριστοδούλου, ο οποίος βρισκόταν στο υποκατάστημα της Εθνικής Τράπεζας Καλύμνου, στο αστυνομικό τμήμα του νησιού μας, δημιουργώντας αλγεινότητα εντύπωση στο πολυπληθές κοινό, το οποίο παρακολουθούσε την όλη σκηνοθεσία, εμβρόντητο.

Η τέχνη του να είσαι γκαφατζής. Kalymnian Voice και Palmos έκαναν την γκάφα και τρέχουν να τα μαζέψουν.

Στα χαρακώματα Kalymnian Voice και Palmos με Αιγαιο TV - Argo και παράταξη Ρούσσου. Θέμα η πατάτα με την ώρα ανάρτησης της είδησης της σύλληψης του αντιδήμαρχου Φ.Χριστοδούλου.
Kalymnians Voice και Palmos κατηγορούνται πως γνώριζαν (ΥΠΟΠΤΑ) πως πρόκειται να συλληφθεί ο αντιδήμαρχος Φ.Χριστοδούλου και ανάρτησαν την είδηση στις 12.28 ενώ η σύλληψη έγινε 2 ώρες αργότερα Το παράξενο φαίνεται να είναι πως η ώρα ανάρτησης της είδησης άλλαξε ως δια μαγείας μερικές μέρες αργότερα.  (http://www.kalymniansvoice.gr/el/2010-03-08-15-27-57/2010-12-02-17-59-47/2010-03-15-18-54-01/61-2009-06-24-11-29-11/5884-2010-12-23-12-28-45.html)

Μαγικό διαδίκτυο ή γκαφατζήδες  μελλοντολογογράφοι ;

Ο Palmos πάντως προειδοποιούσε για την σύλληψη 3 μέρες νωρίτερα, εντυπωσιακό !!!!!!!!!

Συνέντευξη Κάννη-Διακομιχάλη στο KosmosΤν. Γιατί πάνε πακέτο οι δύο τους. Είναι τελικά ο Κ.Κάννης η σανίδα σωτηρίας του Κ. Διακομιχάλη ;

 Γιατί πάνε πακέτο συνεχώς οι δύο τους.
Είναι τελικά ο Κ.Κάννης η σανίδα σωτηρίας του Κ. Διακομιχάλη ; Στοχεύει σε κάτι τέτοιο ο Κ.Διακομιχάλης ;




Στοχεύει ο Κ.Διακομιχάλης να μεταφέρει κάθε ευθύνη αποτυχίας του στο τιμόνι του Δημου Καλυμνίων, στον Κ.Κάννη ;

Θα είναι ο Κ.Κάννης το εξιλαστήριο θύμα στην πιθανότητα παταγώδους αποτυχίας της εκπλήρωσης του προγράμματος Διακομιχάλη ;
Είναι σίγουρος ο Κ.Διακομιχάλης ότι θα τα κάνει πάλι μαντάρα και ψάχνει κάποιον ικανότερο να τρέξει και να βοηθήσει ;
Ίδωμεν

ΠΡΟΫΠΟΘΕΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΚΟΛΥΜΒΗΤΕΣ ΠΟΥ ΕΠΙΘΥΜΟΥΝ ΝΑ ΛΑΒΟΥΝ ΜΕΡΟΣ ΣΤΗΝ ΚΑΤΑΔΥΣΗ ΤΟΥ ΤΙΜΙΟΥ ΣΤΑΥΡΟΥ ΤΑ ΘΕΟΦΑΝΕΙΑ


Επιτρέπονται ηλικίες από 15-20 ετών
Με ανακοίνωση της η Ιερά Μητρόπολη Καλύμνου, θέτει προϋποθέσεις για τη συμμετοχή Κολυμβητών στην κατάδυση του Τιμίου Σταυρού την ημέρα των Θεοφανείων στην Κάλυμνο. 

Οι Τούρκοι αποκόλλησαν το εμπορικό σκάφος από την περιοχή των Ιμίων


Αποκολλήθηκε τελικά με τη βοήθεια τουρκικού ρυμουλκού σκάφους περί τις 16.25 το απόγευμα το τουρκικό εμπορικό σκάφος «Σερβέτ Κ» που είχε προσαράξει ανάμεσα σε βράχια από το βράδυ της Κυριακής, απέναντι από την Ψέριμο, νότια των Ιμίων και ανατολικά από την Κάλυμνο. Στην περιοχή είχαν συγκεντρωθεί τουρκικές ναυτικές μονάδες και σκάφη της ακτοφυλακής μαζί με τα ναυαγοσωστικά μέσα. Το σκάφοςοδηγήθηκε από το ρυμουλκό στο λιμάνι του Μποντρούμ.
Από ελληνικής πλευράς την επιχείρηση παρακολουθούσε σκάφος του Λιμενικού Σώματος.
 


--------------------------------------------------------------------------------------------------------
Απέναντι από την Ψέριμο, νότια των Ιμίων και ανατολικά από την Κάλυμνο  έχει προσαράξει τουρκικό εμπορικό σκάφος από το βράδυ της Κυριακής γύρω στις 23:55, όπου σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες έχει κτυπήσει ανάμεσα σε δύο βράχια. Η θέση του σκάφους τυπικά είναι εντός των τουρκικών χωρικών υδάτων αλλά πολύ κοντά της όριου γραμμής. Στην περιοχή έχουν σπεύσει τουρκικά ναυαγοσωστικά μέσα ενώ από ελληνικής πλευράς παρακολουθεί την εξέλιξη της επιχείρησης πλωτό του Λιμενικού σώματος.
H Ψέριμος απέχει από τα τουρκικά παράλια 4,4 ν.μ. γεγονός που σημαίνει -εάν οι πληροφορίες για τη θέση του σκάφους εντός τουρκικών χωρικών υδάτων ισχύουν- τοτε αυτό θα πρέπει να βρίσκεται λιγότερο από 2,2 ν.μ. από τις τουρκικές ακτές. Απέναντι από την Ψέριμο βρίσκεται η Αλικαρνασός. Σύμφωνα πάντως με τελευταίες πληροφορίες το τουρκικό σκάφος αποκολλήθηκε με τη βοήθεια τουρκικών ρυμουλκών αργά το απόγευμα.
Πάντως η υπόθεση παραπέμπει γενικότερα στην κρίση των Ιμίων το 1996 τόσο από άποψη ημερομηνίας όσο και από άποψη «σημειολογίας» με τη «χρήση» εμπορικών σκαφών για την πρόκληση τελεσμένων.
Υπενθυμίζουμε ότι στις 25 Δεκεμβρίου του 1996 το τουρκικό φορτηγό πλοίο "Φινκέν Ακάτ" είχε προσαράξει σε αβαθή ύδατα κοντά στις βραχονησίδες εκπέμποντας σήμα κινδύνου. Το λιμεναρχείο Καλύμνου –το πλησιέστερο στην περιοχή– διέθεσε ρυμουλκό για να αποκολλήσει το τουρκικό πλοίο, αλλά ο πλοίαρχος αρνήθηκε, υποστηρίζοντας ότι βρισκόταν σε τουρκική περιοχή και άρα οι τουρκικές αρχές είχαν την αρμοδιότητα να του προσφέρουν βοήθεια.
Πάντως δεν είναι η πρώτη φορά που οι τούρκοι εμφανίζονται «δραστήριοι» στην περιοχή το παρών διάστημα. Όπως είχε γράψει το defencenet.gr στις 21 Δεκεμβρίου δημοσιεύματα από τις τουρκικές εφημερίδες Vatan και η Μilliyet, έκαναν λόγο ότι «Παράνομο ελληνικά αλιευτικά  προσέγγισαν στις βραχονησίδες Ίμια. Τα αλιευτικά συνοδεύονταν από σκάφος του ελληνικού λιμενικού, το οποίο ήλθε αντιμέτωπο με πλοίο του τουρκικού λιμενικού. Το όλο συμβάν διήρκεσε γράφουν,  περίπου 45 λεπτά και έληξε με την  αποχώρηση των Ελλήνων ψαράδων προς την Καλόλιμνο. Στην περιοχή των Ιμίων βρίσκονται 13 ελληνικά αλιευτικά σκάφη ενώ περιπολούν ένα σκάφος του ελληνικού λιμενικού και ένα του τουρκικού λιμενικού».
Η Μilliyet στο δημοσίευμά της υποστήριζε πως το σκάφος της τουρκικής Ακτοφυλακής είχε παρενοχληθεί από σκάφος του Λ.Σ. ενώ επιπλέον έγραφε ότι τα ελληνικά αλιευτικά  «εισχώρησαν» στα τουρκικά χωρικά ύδατα και «αποπειράθηκαν» να απλώσουν τα δίχτυα τους. Σκάφος του τουρκικού λιμενικού που έσπευσε στην περιοχή τα «παρεμπόδισε».
Τμήμα ειδήσεων defencenet.gr

Δευτέρα 27 Δεκεμβρίου 2010

Φοβούνται αιματοκύλισμα στους δρόμους της Αθήνας!

Διεθνείς παρατηρητές κάνουν πλέον ανοιχτά λόγο για επερχόμενο αιματοκύλισμα στους δρόμους της Αθήνας.
Η κατάσταση έγινε ακόμη πιο εκρηκτική μετά και την σημερινή συζήτηση για τον προυπολογισμό στη Βουλή, όπου εμφανίστηκαν βουλευτές του κυβερνώντος κόμματος να χαρακτηρίζουν πέτσινο και  αστείο τον προυπολογισμό και από την άλλη να τον ψηφίζουν.
Στο μεταξύ η συγκλονιστική ομιλία του Πάνου Καμμένου στη Βουλήέκανε δεκάδες Έλληνες από όλα τα μέρη της  χώρας  να του τηλεφωνούν και να τον εμψυχώνουν.
Όπως όλα δείχνουν οι Έληνες αποφάσισαν να πάρουν τη ζωή στα χέρια τους με όποιο αντίτιμο.
Αλίμονο σ εκείνους που έφεραν τη χώρα σ αυτό το χάλι.
Δεν είναι τυχαία άλλωστε η εξαφάνιση από προσώπου γης τόσο του Καραμανλή, όσο και του Σημίτη.
Δεν ξανακούστηκε δύο πρώην πρωθυπουργοί, που κυβέρνησαν τη χώρα για 13 χρόνια συνολικά, να μην βγάζουν κιχ  γι αυτό που βιώνουμε…

Ο UCC στα Γιάννενα; Μεγάλη ποσότητα όπλων βρέθηκε στα χέρια Αλβανών!

Μεγάλη ποσότητα όπλων και πυρομαχικών βρέθηκε στα χέρια Αλβανών στις Αχαρνές και τα Γιάννενα. Συνολικά στην κατοχή των συλληφθέντων βρέθηκαν και κατασχέθηκαν: 
• Τέσσερα πολεμικά τυφέκια με τρεις γεμιστήρες και διόπτρες.
• Ένα πολεμικό οπλοπολυβόλο με γεμιστήρα και διόπτρα.
• Δύο εύχρηστα πολεμικά τυφέκια τύπου ΑΚ-47 (KALASNIKOV), με γεμιστήρες το ένα εκ των οποίων με.....
ενσωματωμένη ξιφολόγχη.
• Ένα κυνηγετικό τυφέκιο – δίκανο.
• Εικοσιπέντε χειροβομβίδες
• Ένα καπνογόνο
• Έντεκα πυροκροτητές
• Διακόσια ενενήντα επτά φυσίγγια διαφόρων διαμετρημάτων
Οι συλληφθέντες οδηγήθηκαν χθες στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Αθηνών. 
Συλληφθέντες είναι τρεις Αλβανοί υπήκοοι, ηλικίας 18, 20, και 36 ετών, και δύο ημεδαποί εκ των οποίων ένας άντρας και μία γυναίκα, ηλικίας 45 και 48 ετών αντίστοιχα συνελήφθησαν χθες στα Γιάννενα και στις Αχαρνές Αττικής για διακίνηση και εμπορία όπλων. 
Οι αστυνομικοί της Υποδιεύθυνση Δίωξης Ναρκωτικών της Ασφάλειας Αττικής, αξιοποίησαν τις πληροφορίες που είχαν στη διάθεση τους και οι οποίες ανέφεραν ότι στην περιοχή των Ιωαννίνων και κοντά στα ελληνοαλβανικά σύνορα δραστηριοποιούνται Αλβανοί και Έλληνες, που έχουν συγκροτήσει ομάδα δομημένη και με διαρκή δράση, με σκοπό την εισαγωγή στη χώρα μας, τη μεταφορά, την αποθήκευση και στη συνέχεια την πώλησή όπλων, χειροβομβίδων και φυσιγγίων, και σε συνεργασία με Αστυνομικούς της Υ.Δ.Ο.Ε.Α.Η. / Τμ. 2ο Αρχαιοκαπηλίας και Α.Δ. Ιωαννίνων προχώρησαν στις συλλήψεις. 
πηγη :http://ksipnistere.blogspot.com/2010/12/ucc.html

ΜΕ ΣΟΒΑΡΟ ΚΑΡΔΙΟΛΟΓΙΚΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΕΙΣΗΧΘΕΙ ΣΤΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΚΑΛΥΜΝΙΩΝ

Στις 6 το πρωί (27/12/10) εισήχθη στο Γενικό Βουβαλειο Νοσοκομείο Καλύμνου Ο Δήμαρχος Καλυμνιων Γεώργιος Ρούσσος , με συμπτώματα οξιου εμφράγματος του μυοκαρδίου.
Η άμεση παρέμβαση του καρδιολόγου κ. Εμμ. Τσικουρη με την βοήθεια θρομβολυτικής  ένεσης ,σταθεροποίησαν την κατάσταση του

Κυριακή 26 Δεκεμβρίου 2010

Έντονη διαμαρτυρία του ΕΚ για τους απλήρωτους στο Δήμο Καλύμνου


Το Εργατικό Κέντρο Βόρειου Συγκροτήματος Δωδεκανήσου παρακολουθεί στενά τον αγώνα των εργαζομένων για τα αυτονόητα και την στάση της εργοδοτικής πλευράς όπως αυτή και αν ορίζεται.

Καλεί τον Δήμο Καλύμνου να προχωρήσει άμεσα στην εξόφληση των δεδουλευμένων των συμβασιούχων στην Δημοτική Επιχείρηση Αστικής Συγκοινωνίας και στην άμεση καταβολή του Δώρου Χριστουγέννων.
Το Εργατικό Κέντρο Βόρειου Συγκροτήματος Δωδεκανήσου παρακολουθεί  και τις αποφάσεις της δικαστικής εξουσίας
Το νομικό πλαίσιο αφήνει τους υπεύθυνους ελεύθερους ενώ τους εργαζόμενους   απροστάτευτους και απλήρωτους
Καλούμε τους εργαζόμενους δυναμώνοντας και ενώνοντας την φωνή τους με το ταξικό εργατικό κίνημα  να απαιτήσουν την άμεση εξόφληση τους αλλά και το τέλος της ομηρίας τους διεκδικώντας μόνιμη-πλήρη εργασία με πλήρη ασφαλιστικά δικαιώματα
Επειδή ο  Καλλικρατικος  Δήμος θα χειροτερεύσει ακόμη περισσότερο τα πράγματα
Οι συμβασιούχοι αλλά και το σύνολο των εργαζομένων να βάλουν τέρμα στις αυταπάτες.
‘Η  με το κεφάλαιο η  με τους εργάτες.