Σάββατο 22 Ιανουαρίου 2011

8 και σήμερα Δημήτρη, που είναι το ταμείο κοινωνικής αλληλεγγύης , που είναι ΤΟ 50% των μισθών που δεσμεύτηκες ;;;;;;;











Δέσμευση του σημερινού Δήμαρχου πριν τις εκλογές. 
Θα ιδρυθεί ταμείο κοινωνικής αλληλεγγύης και το 50% των μισθών του Δήμαρχου, των Αντιδημάρχων, του Πρόεδρου Δημοτικού συμβουλίου και των  Προέδρων των οργανισμών θα αποδίδονται στο ταμείο κοινωνικής αλληλεγγύης. 
Ερώτηση κύριε Διακομιχάλη. Σε 8 μέρες κλείνετε 1 μήνα στην εξουσία οι μισθοί θα πέσουν στις τσέπες, το 50% θα το αποδώσετε στο ταμείο κοινωνικής αλληλεγγύης, υπάρχει το ταμείο αυτό ; Από όσο γνωρίζουμε όχι. Μήπως ήταν μια δέσμευση παραμύθι ; Μήπως στην αγωνιώδη προσπάθεια σας να αναρριχηθείτε στην εξουσία παραπλανήσατε τον Καλυμνιακό λαό;  Μήπως μιλάμε για μία από τις ανεκπλήρωτες προεκλογικές υποσχέσεις και τα μεγαλόστομα ψέματα που συνηθίζονται από πολιτικούς ; 

ΑΝΑΜΕΝΟΥΜΕ ΤΗΝ ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΗΣΗ ΤΗΣ ΔΕΣΜΕΥΣΗΣ να βλέπουμε με τα μάτια μας το βιβλιάριο καταθέσεων με τις μηνιαίες καταθέσεις ΟΛΩΝ όσων θα αποδίδουν το 50% , να ενημερωθούμε ποιοι είναι ακριβώς οι μισθοί για να ξέρουμε ποιο πρέπει να είναι το 50%, μιλάμε για περίπου 100.000 ευρώ το χρόνο ΔΙΑΦΑΝΕΙΑ.

Κύριε Διακομιχάλη οι αδύναμοι οικονομικά συμπατριώτες σου περιμένουν.
ΣΥΝΕΠΕΙΑ ΛΟΓΩΝ ΚΑΙ ΠΡΑΞΕΩΝ ΚΥΡΙΕ ΔΗΜΑΡΧΕ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ Η ΔΕΣΜΕΥΣΗ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΠΡΑΞΗ

Παρασκευή 21 Ιανουαρίου 2011

Δίνεται η μάχη για την αφαλάτωση. Αναγκαίες κάποιες… διευκρινίσεις


Σήμερα, 21/1/11, στις 8μμ και στην αίθουσα συνεδριάσεων στον όροφο του Πνευματικού Κέντρου θα πραγματοποιηθεί ένα από τα πιο κρίσιμα δημ. σ/λια με τα παρακάτω θέματα:                                                                 
1.    Εξουσιοδότηση κ. Κάνη, βουλευτή Ομοσπονδιακού Κοινοβουλίου Καναδά, για τη διερεύνηση και πρόταση στον Δήμο Καλυμνίων, συστημάτων αφαλάτωσης υψηλής τεχνολογίας (εισηγητής ο κ. Δήμαρχος)
2.    Παράταση συμβάσεων για την προμήθεια ανταλλακτικών των οχημάτων και μηχανημάτων του Δήμου (εισηγητής ο κ. Χατζημιχάλης)
3.    Σύσταση Επιτροπής Συντήρησης και Επισκευής των Οχημάτων του Δήμου Καλυμνίων (εισηγητής ο κ. Χατζημιχάλης)

Ισλαμιστές απειλούν τη ζωή του Μητροπολίτη Πειραιώς "Χτύπησε" Σιωνισμό και Ισλάμ και απειλείται η ζωή του Πειραιώς Σεραφείμ - Η ΚΡΑΤΙΚΗ ΑΣΦΑΛΕΙΑ ΚΑΛΕΣΕ ΤΟΝ ΣΕΡΑΦΕΙΜ ΚΑΙ ΤΟΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΕ ΓΙΑ ΤΟ ΘΑΝΑΣΙΜΟ ΚΙΝΔΥΝΟ

Η ΚΡΑΤΙΚΗ ΑΣΦΑΛΕΙΑ ΚΑΛΕΣΕ ΤΟΝ ΣΕΡΑΦΕΙΜ ΚΑΙ ΤΟΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΕ ΓΙΑ ΤΟ ΘΑΝΑΣΙΜΟ ΚΙΝΔΥΝΟ

Ο ηρωικός Μητροπολίτης Πειραιώς Σεραφείμ κλήθηκε από την Κρατική Ασφάλεια και προειδοποιήθηκε: «Πρόσεχε, Σεβασμιώτατε, έχουμε την πληροφορία ότι οι Ισλαμιστές έχουν θέσει στόχο τους να σε εξοντώσουν. Πολύ περισσότερο ύστερα από τις πρόσφατες δηλώσεις σου εναντίον του Ισλάμ».

Τί στο καλό ψεκάζουν;


Συνοδεία των ΜΑΤ ο Παπανδρέου


Οι μετακινήσεις του Πρωθυπουργού ανά την Ελλάδα  συνοδεύονται πλέον από τα ΜΑΤ.

Συνοδεία των ΜΑΤ ο Παπανδρέου


O tempora, o mores! Ποιος θα πίστευε πριν λίγο καιρό αυτό το κατάντημα της Δημοκρατίας μας. Εικόνες πλήρως καθεστωτισμού που όμοιες τους δεν έχει ξαναζήσει η χώρα μας.

Κοζάνη εν έτη 2011. «Κάτω η Χούντα του ΠΑΣΟΚ»φώναζαν οι διαδηλωτές,  που συγκεντρώθηκαν κατά την επίσκεψη του Πρωθυπουργού στη πόλη της Δυτικής Μακεδονίας,  για να διαμαρτυρηθούν στη πολιτική του, και δέχτηκαν αναίτια επίθεση από τα ΜΑΤ που έχουν εντολή πλέον να συνοδεύουν τον Πρωθυπουργό ΣΕ ΚΑΘΕ ΜΕΤΑΚΙΝΗΣΗ ΤΟΥ!
Ενός Πρωθυπουργού που η συμπεριφορά του προκαλεί θλίψη και προβληματισμό. Γιατί  με το να απαξιώνει προκλητικά ο Πρωθυπουργός τον πρώτο εκλεγμένο Περιφερειάρχη Δυτικής Μακεδονίας,«ξεχνώντας» να επισκεφθεί την Περιφέρεια για να ακούσει τις προτάσεις και τις θέσεις του Περιφερειακού Συμβουλίου, την ίδια ώρα που βρίσκει χρόνο και συναντιέται με κομματικούς του φίλους, ένα μόνο επιτυγχάνει: Την υποκατάσταση του θεσμικού του ρόλου που θα όφειλε να έχει ως πρωθυπουργός, από το μανδύα του κομματάρχη, περασμένων εποχών.
Ενός Πρωθυπουργού που προφανώς αγχωμένος από την ανυπαρξία οποιασδήποτε αναπτυξιακής πολιτικής της κυβέρνησης του, εξαγγέλλει για…. δεύτερη φορά, τη δημιουργία του φωτοβολταϊκού πάρκου στην Κοζάνη, έργο που η κυβέρνηση της Ν.Δ. προετοίμασε, αλλά ο ίδιος σταμάτησε λίγο μετά τις εθνικές εκλογές.
Ενός Πρωθυπουργού που στην επίσκεψη του στη Κοζάνη αντί να κοιτάξει κατάματα την αγωνία των ανέργων που δημιούργησε η πολιτική του στην -πράσινη πολιτικά- πόλη της Μακεδονίας  (ανεργία στο 17,2 % από 9,3 % που ήταν πριν έναν χρόνο), προτίμησε να τους … ξυλοφορτώσει μέσω των ΜΑΤ.
Τι είπατε; Αυτά όμως δεν έτυχαν της ανάλογης προβολής από τα ΜΜΕ ; Το άλλο με τον Τοτό το ξέρετε;

Η Τυνησία θα μοιάζει με σχολική εκδρομή...

Γράφει ο Χάρρυ Κλυνν


Που φτάσαμε… Σε ποια κατάντια…
Σε ποιο βόθρο μας έχουνε ρίξει…
Ένας λαός ολόκληρος να είμαστε φόρου υποτελείς στον Μπόμπολα, στον κάθε Μπόμπολα και στους κρατικοδίαιτους έλληνες τραπεζίτες της συμφοράς!
 
Ήθελα να ήξερα που θα κρυφτείτε νταβάδες, 
πλαστοσφυγμομέτρες, ρουφιανοδημοσιογράφοι και κωλοεργολάβοι όταν ξεσπάσει η οργή του λαού 
Μας προκαλούν τα κτήνη με τις ......κωλοφυλλάδες, τα βοθροκάναλα και τις εταιρείες δημοσκοπήσεων του κ#&;*@ που στήσανε με τα δικά μας λεφτά…


Από την εξέγερση των Δεκεμβριανών του 2008 στο ΔΝΤ





Πηγή : http://ellinopsychos.blogspot.com/

ΑΛΛΑΞΤΕ ΤΟ ΚΑΝΑΛΙ ΟΤΑΝ ΠΑΙΖΟΥΝ ΤΟΥΡΚΙΚΕΣ ΣΑΠΟΥΝΟΠΕΡΕΣ

Αλλαξτε το κανάλι όταν παίζουν τουρκικές σαπουνόπερες. Τα προδοτικά ΜΜΕ μεταδίδουν σκόπιμα αυτά τα σίριαλ με την καθοδήγηση τις προδοτικής κυβέρνησης ΓΑΠ << ΤΣΟΛΑΚΟΓΛΟΥ >> Ο απώτερος σκοπός του είναι να εμφανίσουν τους τούρκους στα μάτια των ΕΛΛΗΝΩΝ τηλεθεατών σαν έναν πολιτισμένο λαό που είναι κοντά στα δικά μας πρότυπα και ότι τάχα οι δυο λαοί δεν έχουν διαφορές....

Συνεχίζουν να παραμένουν απλήρωτοι οι Οδηγοί των Λεωφορείων στην Κάλυμνο ;;;;;;;;

Σύμφωνα με πληροφορίες σήμερα 21 Ιανουαρίου και παρά τις δεσμεύσεις της νέας Δημοτικής αρχής, οι οδηγοί της Δημοτικής συγκοινωνίας παραμένουν απλήρωτοι. Κάποιοι από αυτούς οι οποίοι ήταν συμβασιούχοι, έχουν αποχωρήσει λόγω λήξης της συμβάσεως τους χωρίς να έχουν πληρωθεί. Σε κάποιους έχει καταβληθεί ένα μικρό ποσό.
Η δημοτική αρχή του υπερευαίσθητου ( προεκλογικά ) Δημάρχου Δ. Διακομιχάλη δεν έχει κάνει ακόμα πράξη την δέσμευση για άμεση εξόφληση των υπαλλήλων αυτών.
Κάποια μέσα ηλεκτρονικά, έντυπα και τηλεοπτικά κανάλια το έχουν κάνει γαργάρα και ούτε που αναφέρεται τίποτα. Είναι αυτό που λένε αδέσμευτη ''δημοσιογραφία''.

Να θυμηθούμε το δελτίο τύπου του ευαίσθητου Δημήτρη και προσέξτε καλά τι λέει ο τότε υποψήφιος  και σημερινός Δήμαρχος Καλυμνίων προτείνουμε στη Δημοτική Αρχή οι οδηγοί να αποζημιωθούν από την πίστωση των αποδοχών του Δημάρχου, των Αντιδημάρχων και των Προέδρων Οργανισμών ή Εταιρειών των μηνών Νοεμβρίου και Δεκεμβρίου, που αντιστοιχεί στις αποδοχές των εργαζομένων. Επιπλέον να διατεθεί και η πίστωση της αποζημίωσης των Δημοτικών Συμβούλων (για τις συνεδριάσεις του Δ.Σ. και της Δημαρχιακής Επιτροπής ).


Κύριε Δήμαρχε περιμένουμε να  δούμε τις τότε δεσμεύσεις και προτάσεις σας να τις κάνετε σήμερα πράξη.