Σάββατο 15 Ιανουαρίου 2011

Εργασιακό Πρωτάθλημα Μπάσκετ στην Κάλυμνο

Ξεκινά την επόμενη εβδομάδα το εργασιακό πρωτάθλημα μπάσκετ που διοργανώνει κάθε χρόνο ο Αθλητικός οργανισμός του Δήμου Καλυμνίων.
Μέχρι και την μέρα έναρξης της διοργάνωσης δέχονται δηλώσεις ομάδων  στα γραφεία του Αθλητικού οργανισμού, στο τηλέφωνο 22430-51601 ή στα γραφεία του οργανισμού που βρίσκονται στο κλειστό του μπάσκετ.
 

Παρασκευή 14 Ιανουαρίου 2011

Καθαριότητα: Οχι μες στα Σαββατοκύριακα, θα πέφτουν πρόστιμα, στον ορίζοντα οι αυξήσεις τελών…

 Ο δήμαρχος κ. Δ. Διακομιχάλης κάλεσε τα ΜΜΕ, το μεσημέρι της 13/1/11, για συνέντευξη με θέμα την καθαριότητα. Μαζί του ήταν ο αντιδ/ρχος κ. Παντ. Ζωίδης, υπεύθυνος στον τομέα της Καθαριότητας, και ο προϊστάμενος της Υπηρεσίας κ. Παντ. Καμπούρης. Η συνέντευξη είχε ξεχωριστό ενδιαφέρον κυρίως λόγω των αποφάσεων και της πολιτικής την οποία εξήγγειλε ο κ. δήμαρχος.

Πέμπτη 13 Ιανουαρίου 2011

Άρτα: Δηλητηριάστηκαν επειδή έφαγαν γάτα που είχε φάει ποντικοφάρμακο!



Την υπόθεση που συγκλονίζει την τοπική κοινωνία έφερε στο φως η πρωινή εκπομπή του Alter. Σύμφωνα με το ρεπορτάζ, εξαθλιωμένοι λαθρομετανάστες σκότωσαν σε γειτονιά της πόλης μία γατά και στη συνέχεια την έφαγαν. Αργότερα οι αλλοδαποί άρχισαν να αισθάνονται ενοχλήσεις. Οι ενοχλήσεις έγιναν αφόρητοι πόνοι και αναγκάστηκαν να πάνε σε νοσοκομείο.







Τέσσερις προσαγωγές για τους «Πυρήνες»

Στην προσαγωγή τεσσάρων ατομών προχώρησαν οι Αρχές στο πλαίσιο ερευνών της Αντιτρομοκρατικής Υπηρεσίας για την υπόθεση της τρομοκρατικής οργάνωσης «Συνωμοσία Πυρήνων της Φωτιάς».
Mέχρι στιγμής δεν έχει διευκρινιστεί αν πρόκειται για κάποιους από τους τέσσερις καταζητούμενους ή άλλα πρόσωπα.
Σύμφωνα με πληροφορίες, οι προσαχθέντες αρνούνται να δώσουν τα στοιχεία τους και να υποβληθούν σε δακτυλοσκοπική εξέταση. Εξετάζεται ακόμη το ενδεχόμενο να είναι μέλη της «Συνωμοσίας», που έχουν δραστηριοποιηθεί στη Θεσσαλονίκη.
Κατά τις ίδιες πληροφορίες, τα τέσσερα αυτά άτομα εντοπίστηκαν πριν από λίγες ημέρες μετά από αξιοποίηση στοιχείων, τα οποία προέκυψαν από συνομιλίες κάποιων εκ των συλληφθέντων για συμμετοχή στους «Πυρήνες», καθώς και από παρακολουθήσεις που ακολούθησαν.
Εν τω μεταξύ, σε εξέλιξη βρίσκονται οι έρευνες της Αντιτρομοκρατικής σε ένα σπίτι, στη διασταύρωση Κορδελιού και Φορμίωνος, στο Βύρωνα καθώς και σε ένα ακόμα σπίτι στον Ταύρο.
naftemporiki.gr

ΤΑ ΑΡΧΑΙΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΘΕΡΑΠΕΥΟΥΝ

KΑΘΗΜΕΡΙΝΗ 16 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ 2010 - Αρχαία Ελληνικά και ο Εγκέφαλος
Σύμφωνα με την θεωρία, του Καθηγητού της Φιλολογίας Eric Havelock η οποία στηρίζεται στον Πλάτωνα, το αρχαίο Ελληνικό αλφάβητο προκάλεσε πακτωλό αφηρημένων εννοιών στον Αρχαίο Ελληνικό κόσμο, λόγω ενεργοποίησης του εγκεφάλου των χρηστών του. Στον συνεδριακό τόμο των τετρακοσίων σελίδων «Alphabet and the Brain, έκδοση Springer του 1988»

ΣΗΜΑΝΤΙΚΑ ΑΠΟΛΙΘΩΜΑΤΑ ΠΡΟΙΣΤΟΡΙΚΩΝ ΖΩΩΝ ΑΠΟΚΑΛΥΦΘΗΚΑΝ ΣΤΟΝ ΕΒΡΟ

Τυχαία ανακάλυψη. 
Δημοσίευση news.in.gr με πληροφορίες από ΑΠΕ
Αλεξανδρούπολη: Απολιθώματα προϊστορικών ζωών ηλικίας μεγαλύτερης των 5 εκατομμυρίων ετών εντοπίστηκαν στα Δίκαια του Δήμου Τριγώνου Έβρου, στην διάρκεια εκσκαφών για την διαμόρφωση πρανούς δρόμου που συνδέει την περιοχή με την Εγνατία οδό. Στα ευρήματα περιλαμβάνονται τμήματα χαυλιοδόντων προβοσκιδωτού, ένας γομφίος και ένας προγόμφιος από μαστόδοντα.

ΣΩΘΗΚΕ ΤΟ ΣΠΙΤΙ ΤΟΥ ΠΑΛΑΜΑ!

ΜΑΤΑΙΩΘΗΚΕ Ο ΠΛΕΙΣΤΗΡΙΑΣΜΟΣ...




πηγή : espresso 

Δευτέρα 10 Ιανουαρίου 2011

Γιατί δεν ανάβει ο δημοτικός φωτισμός στα Βλυχάδια.

Μαύρα σκοτάδια στον δρόμο προς Βλυχάδια. Δεν είναι ότι καλύτερο να οδηγάς βράδυ το δρόμο αυτό να πάς για Βλυχάδια χειμώνα και να μην έχει ένα φώς με εξαίρεση τα λιγοστά φώτα εντός του οικισμού Βοθύνους. 


Το απαράδεκτο είναι πως ένας από τους Αντιδημάρχους είναι κάτοικος της περιοχής, δεν βλέπει δεν ενδιαφέρεται ? Είναι τόσο δύσκολο να κάνει ένα τηλεφωνάκι στην αρμόδια υπηρεσία του Δήμου και  να τους δόση εντολή να επιλυθεί το πρόβλημα ? 

Παρακάτω είναι και ένα βίντεο που τράβηξε ο Kalymnian Voice πριν κάνα χρόνο, τότε που έψαχνε λάμπα λάμπα την Κάλυμνο για να κράξει τους τότε άρχοντες ( μη κολλητούς του ) , σήμερα βέβαια δεν τρέχει τίποτα, δεν θα κράξουμε και τα κολλητάρια μας ρε αδερφέ παν μερικές μέρες μόνο που πίναμε και τσιμπάγαμε παρέα ( τορτελίνια όχι αστακούς ) , έτσι ΚVoice?



KVOICE ευχαριστούμε για το βιντεάκι 
πηγή βίντεο : kalymnian voice

Καραμανλής : Δεν κανω εγώ για πολιτικός! ... Ηρθα να βοηθησω τη χώρα αλλά είναι αδύνατο [ΒΙΝΤΕΟ]

Πριν ένα μήνα και στην τελική φάση της εξεταστικής της Siemens, αποφάσισαν να σπάσουν και τον σκληρό δίσκο της γραμματέως του Χριστοφοράκου, Αικατερίνης Τσακάλου! Μπράβο ρε παιδιά, νωρίς το θυμηθήκατε!  Στοιχεία σοκ για την κατάσταση στην οποία τελούσε ο Καραμανλής ως πρωθυπουργός ... Καταθλιψη, θυμός, καχυποψία, μανίες καταδίωξης και χάσιμο της μπάλας είναι μερικά από τα "χρώματα" τα οποία χρησιμοποιούνται σε  χαφιέδικα ενημερωτικά σημειώματα προς τον Χριστοφοράκο, για να σκιαγραφήσουν τον  πρώην πρωθυπουργό αλλά και την ασχημη ψυχολογική του κατάσταση.

Αποδοκίμασαν τον Περιφερειάρχη Απόστολο Κατσιφάρα και τον Δήμαρχο Πατρέων Γιάννη Δημαρά, την στιγμή που κατέθεταν στεφάνι στο μνημείο Τεμπονέρα




Mάστιγα» της ανθρωπότητας οι τούρκοι σε σχολικά βιβλία… 27 χωρών

Mάστιγα» της ανθρωπότητας οι τούρκοι σε σχολικά βιβλία… 27 χωρών
Του Νίκου Χειλαδάκη Δημοσιογράφου – Συγγραφέα – Τουρκολόγου

Την ίδια περίοδο που εδώ στην Ελλάδα κάποιοι «εθελότυφλοι» και «ραγιαδόφρονες» επιμένουν να επιβάλουν στα σχολικά μας βιβλία μια εξωραϊσμένη και εξωπραγματική εικόνα για την παρουσία των Τούρκων στην ελληνική ιστορία, την ίδια περίοδο που τα ελληνικά μεγάλα κανάλια προβάλουν με μανία κάποια εξωπραγματικά τουρκικά σήριαλ καλλιεργώντας στο ελληνικό κοινό μια απατηλή εικόνα για την σύγχρονη Τουρκία, στην ιδία την Τουρκία προκάλεσε σοκ η δημοσίευση μιας αποκαλυπτικότατης έρευνας του ίδιου του τουρκικού Γενικού Επιτελείου σχετικά με την εικόνα που έχουν για τους Τούρκους, πολίτες άλλων χωρών.

Κυριακή 9 Ιανουαρίου 2011

ΣΥΝΘΕΣΗ ΔΙΟΙΚ.ΣΥΜΒΟΥΛΙΩΝ & ΕΠΙΤΡΟΠΩΝ

ΣΥΝΘΕΣΗ ΔΙΟΙΚ.ΣΥΜΒΟΥΛΙΩΝ & ΕΠΙΤΡΟΠΩΝ

     


Θέματα πολιτισμού και τουρισμού στην Κάλυμνο

Την Κάλυμνο επισκέφθηκε το Σάββατο 8 Ιανουαρίου ο υφυπουργός Πολιτισμού και Τουρισμού Γιώργος Νικητιάδης. Πρώτος σταθμός του, μαζί με το Δήμαρχο Καλυμνίων Δημήτρη Διακομιάλη, ήταν στο αρχαιολογικό μουσείο του νησιού. Εκεί ο υφυπουργός ξεναγήθηκε από τους αρχαιολόγους του μουσείου και δεσμεύτηκε να διερευνήσει το αίτημα που ομοφώνως του διατύπωσαν για την δημιουργία χώρου στάθμευσης αυτοκινήτων ώστε να διευκολύνεται η πρόσβαση των επισκεπτών του αρχαιολογικού μουσείου.