Σάββατο 28 Μαΐου 2011

Ο μεγαλύτερος...... παραμυθας Πανελλαδικά ο Δήμαρχος Καλύμνου. ΞΕΠΕΡΑΣΕ ΚΑΙ ΤΟΝ ΠΑΠΑΤΖΗ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟ ΓΙΩΡΓΑΚΗ


Δημήτρη πολυλογά θα στο θυμίζουμε συνεχώς, δυστυχώς εσύ δεσμεύτηκες κανείς δεν το ζήτησε.


ΑΝΑΜΕΝΟΥΜΕ ΤΗΝ ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΗΣΗ ΤΗΣ ΔΕΣΜΕΥΣΗΣ να βλέπουμε με τα μάτια μας το βιβλιάριο καταθέσεων με τις μηνιαίες καταθέσεις ΟΛΩΝ όσων θα αποδίδουν το 50% , να ενημερωθούμε ποιοι είναι ακριβώς οι μισθοί για να ξέρουμε ποιο πρέπει να είναι το 50%, μιλάμε για περίπου 100.000 ευρώ το χρόνο ΔΙΑΦΑΝΕΙΑ.

Δημήτρη Παραμυθά οι αδύναμοι οικονομικά συμπατριώτες σου περιμένουν.
ΣΥΝΕΠΕΙΑ ΛΟΓΩΝ ΚΑΙ ΠΡΑΞΕΩΝ  ΑΛΛΙΩΣ        ΠΑΡΑΙΤΗΣΟΥ 




Πέμπτη 26 Μαΐου 2011

ΑΝΑΜΝΗΣΤΙΚΑ ΠΑΠΑΤΖΗΛΙΚΙΑ ΕΝΟΣ ΠΑΡΑΜΥΘΑ ΔΗΜΑΡΧΟΥ. ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΤΗΝ ΠΑΡΑΙΤΗΣΗ ΣΟΥ ΑΝΑΚΟΛΟΥΘΕ



Τα παραμύθια του Διακομιχάλη για 150 προσλήψεις το πρώτο εξάμηνο, τόνισε μάλιστα πως αν δεν το κάνει πράξη θα ΠΑΡΑΙΤΗΘΕΙ

 

Πούλησε φούμαρα σε έναν απελπισμένο λαό που βρίσκεται σε οικονομικό αδιέξοδο . Σε έναν λαό που τυραννιέται από απίστευτα μεγάλα ποσοστά ανεργίας. Έπαιξε με την ελπίδα για εργασία - ασφάλιση και επιβίωση. Έπαιξε με την ελπίδα εκατοντάδων δημοτών για παραμονή στον τόπο που γεννήθηκαν. Υποτίμησε την νοημοσύνη εκατοντάδων συμπολιτών που τον εμπιστεύτηκαν και τον τίμησαν. Πάτησε επί ... απελπισμένων για να ικανοποιήση το πάθος του για εξουσία, καρέκλα και για προσφορά του ΤΙΠΟΤΑ. 
Δείτε το βίντεο με την συνέντευξη του στο Tv kosmos οπου ανοίγει το κουτάκι με τις ψευτοπολιτικές υποσχεσιολογίες για 150 προσλήψεις και καμαρώστε τον.

ΙΔΟΥ Η ΡΟΔΟΣ ΙΔΟΥ ΚΑΙ ΤΟ ΠΗΔΗΜΑ  ΔΗΜΗΤΡΗ