Τρίτη 22 Φεβρουαρίου 2011

Μητροπολίτης Αιγιαλείας Αμβρόσιος:"Ο Παπανδρέου εξυπηρετεί ξένα συμφέροντα"




Ευθεία επίθεση στην πολιτική ζωή της χώρας εξαπέλυσε μέσα από το blog του, ο μητροπολίτης Αιγιαλείας Αμβρόσιος, ο οποίος υποστήριξε ότι όλοι, Κυβέρνηση, συμπολίτευση και αντιπολίτευση φοράνε μάσκες, οι οποίες όμως σταδιακά πέφτουν.

“Γεμίσαμε, λοιπόν, από μάσκες! Μάσκες παντού! Μάσκες σε όλους! Μάσκες φορούν Πρωθυπουργός καί Υπουργοί! Το θέατρο του παραλόγου λοιπόν προβάλλει ενώπιόν μας σε όλο του το μεγαλείο!
Αλλά στο θέατρο είναι απαραίτητες οι μάσκες! Μάσκες λοιπόν στη Συμπολίτευση και στην Αντιπολίτευση! Ευτυχώς για μας τους αφελείς, ότι μερικές μάσκες άρχισαν ήδη να πέφτουν! Ναί, μας κοροϊδεύουν, αλλά επί τέλους άρχισαν νά αποκαλύπτωνται! Μακάρι νά πέσουν όλες οι μάσκες μήπως και σωθεί η Ελλάδα μας”, έγραψε ο Αμβρόσιος.
Ο μητροπολίτης Αιγιαλείας μέμφεται τη διοίκηση της Εκκλησίας για την αφωνία της στα εθνικά θέματα σημειώνοντας ότι «τα εθνικού χαρακτήρος ζητήματα η σημερινή Εκκλησιαστική Ηγεσία αποφεύγει να τα εγγίσει, επικαλουμένη τους "διακριτούς ρόλους", μια πρόφαση απαράδεκτη, κατά την ταπεινή μας γνώμη».

Παράξενο ατμοσφαιρικό φαινόμενο στο όρος "Φούτζι" ..




Μετά την πρόσφατη παρατήρηση άγνωστων ιπταμένων αντικείμενων επάνω από το ορος Φούτζι έρχεται στη δημοσιότητα ένα νέο βίντεο, μυστήριου ατμοσφαιρικού φαινομένου από την επίμαχη περιοχή του ηφαίστειου.

Στης 7/2 2011 η "Fuji Evening News" μετέδωσε την είδηση ,ότι εμφανίστηκε μια ομάδα αγνώστων ιπτάμενων αντικειμένων κοντά στην κορυφή του όρους Φούτζι. Η είδηση πήρε μεγάλη δημοσιότητα από τα ιαπωνικά μέσα ενημέρωσης με αποτέλεσμα να αναφερθούν και φαινόμενα αναστάτωσης του πληθυσμού στης γύρω περιοχές του ηφαιστείου. 

Το νέο βίντεο από ιαπωνική ιστοσελίδα, δείχνει ένα μυστήριο στροβιλισμό από αέρια ψιλά στον ουρανό που δεν μπορεί να δικαιολογηθεί ότι προκλήθηκε από ανθρώπινο παράγοντα λόγο του μεγάλου ύψους. Μερικοί ιάπωνες ερευνητές συσχετίζουν το φαινόμενο με το πρόσφατο περιστατικό στο ηφαίστειο αλλά και με την πιθανότητα ύπαρξης ιπτάμενων μηχανών που έχουν την ικανότητα να μην γίνονται ορατά στα ανθρώπινα μάτια.
WebUFONews-huforc.gr

Τέλος στην παντοκρατορία του λέιζερ ..




Φαίνεται ότι η παντοκρατορία του λέιζερ στο πεδίο της μάχης τελειώνει, αφού ομάδα φυσικών κατασκεύασαν την πρώτη αντι- λέιζερ, συσκευή που μπορεί να ακυρώσει μια εισερχόμενη ακτίνα, απορροφώντας την εντελώς! Μία εφαρμογή που θα μπορούσε να αλλάξει την μορφή των επιχειρήσεων όπως τις ξέρουμε σήμερα σε όλους τους τομείς: Στις αεροπορικές επιχειρήσεις (τα περισσότερα όπλα σε αποστολές αέρος-εδάφους "ιππεύουν" ακτίνα λέηζερ για να κατευθυνθούν προς το στόχο, ενώ και κάποια αντιαεροπορικά χρησιμοποιούν για στοχοποίηση και αποστασιομέτρηση λέηζερ), στίς αντιαρματικές επιχειρήσεις κλπ.

Επίσης οι συσκευές θα μπορούσαν να λειτουργήσουν στους υπερυπολογιστές της επόμενης γενιάς. Οι υπερυπολογιστές θα κατασκευάζονται με υλικά που χρησιμοποιούν φως αντί για ηλεκτρόνια.

Οι επιστήμονες οδηγήθηκαν στην ανακάλυψη ενώ προσπαθούσαν να αναπτύξουν μια θεωρία στην οποία υλικά θα μπορούσαν να χρησιμοποιηθούν ως βάση για λέιζερ.

ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΣΗ ΙΩΑΝΝΙΝΩΝ: ΣΥΝΕΡΓΑΤΗΣ ΤΩΝ ΤΟΥΡΚΩΝ Ο ΠΡΟΠΑΠΠΟΥΣ ΤΟΥ ΤΖΕΦΡΥ, ΖΙΓΚΜΟΥΝΤ ΜΙΝΕΪΚΟ

ΣΑΝ ΣΗΜΕΡΑ... Μετά από διαπραγματεύσεις των αντιπροσώπων του Εσσάτ Πασά και του Ελληνικού Στρατηγείου της Ηπείρου, υπογράφεται συμφωνία με την οποία παραδίνονται ""άνευ όρων"" στον ελληνικό στρατό 1.000 Τούρκοι αξιωματικοί, 32.000 οπλίτες και 108 πυροβόλα. Έτσι ο νικηφόρος ελληνικός στρατός εισέρχεται απελευθερωτής στην ιστορική πόλη των Ιωαννίνων, κάτω από τις ενθουσιώδεις ζητωκραυγές των κατοίκων...

ΟΜΩΣ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΙ ΕΧΕΙ ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙ ΕΔΩ ΚΑΙ ΧΡΟΝΙΑ Ο ΣΤΟΧΟΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΡΟΠΑΠΟΥ ΤΟΥ ΣΗΜΕΡΙΝΟΥ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΥ...

ΗΤΑΝ ΣΥΝΕΡΓΑΤΗΣ ΤΩΝ ΤΟΥΡΚΩΝ ΚΑΤΑΚΤΗΤΩΝ Ο ΠΡΟΠΑΠΟΥΣ ΤΟΥ ΣΤΑ ΓΙΑΝΝΕΝΑ ΟΤΑΝ Ο ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ ΣΤΡΑΤΟΣ ΠΡΟΗΛΑΥΝΕ ΓΙΑ ΝΑ ΤΑ ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΣΕΙ…

Δευτέρα 21 Φεβρουαρίου 2011

ΤΣΑΚΙΣΑΝ ΣΤΟ ΞΥΛΟ ΠΑΚΙΣΤΑΝΟ ΠΑΙΔΕΡΑΣΤΗ ΣΤΙΣ ΦΥΛΑΚΕΣ ΤΗΣ ΚΩ!

ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ ΤΕΛΙΚΑ ΜΟΝΟ ΣΤΙΣ ΦΥΛΑΚΕΣ ΑΠΟΝΕΜΕΤΑΙ! Άγριο ξυλοδαρμό από κρατούμενους στις δικαστικές φυλακές της Κω υπέστη μετά την μεταγωγή του στο σωφρονιστικό κατάστημα ο κατηγορούμενος για βιασμό και για αποπλάνηση ανηλίκου S. W. του L. S, 26 ετών, υπήκοος Πακιστάν που συνελήφθη την 9η Φεβρουαρίου 2011 από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Σύμης.
Eνα 14χρονο κορίτσι που επέστρεφε από το φροντιστήριο Γαλλικών που παρακολουθεί στο νησί στην περιοχή Γυαλός περί ώραν 17.15 διαπίστωσε ότι την ακολουθούσε ο αλλοδαπός τον οποίο γνώριζε φατσικά.Ο αλλοδαπός αυτός, όπως είπε, διαμένει συγκεκριμένα σε οικία που μισθώνουν ομοεθνείς του στην περιοχή Καλή Στράτα. Εν πάση περιπτώσει ο αλλοδαπός την πλησίασε, την ρώτησε πως την λένε και την τράβηξε από το χέρι εντός μιας ακατοίκητης οικίας, όπου και την φίλησε, της ανέβασε την μπλούζα και την θώπευσε στο στήθος, θώπευσε τα γενετικά της όργανα και της επέδειξε τα δικά του. Την στιγμή μάλιστα που κατέβαζε το παντελόνι του η ανήλικη εκμεταλλεύτηκε την έλλειψη προσοχής του και μπόρεσε να ξεφύγει.Από το μεσημέρι της περασμένης Τρίτης ο 26χρονος Πακιστανός νοσηλεύεται φρουρούμενος στο Γενικό Νοσοκομείο της Κω καθώς φέρει σοβαρά τραύματα στο σώμα και στο πρόσωπο. Αυτοί είναι οι προστατευόμενοι του Γιωργάκη, του Πάκη και της συμμορίας των προοδευτικάριων!

Κυριακή 20 Φεβρουαρίου 2011

Η αποκάλυψη του Στρος Καν, είναι μήνυμα προς τον ελληνικό λαό για έγερση.


Εμείς εκτιμούμε πως η αποκάλυψη του κ. Στρος Καν, για την οποία γράψαμε το πρωϊ (Βόμβα. Στρος Καν αδειάζει Παπανδρέου.)είναι μήνυμα προς τον ελληνικό λαό, προκειμένου να εγερθεί από το λήθαργό του και να πάρει τις αποφάσεις του. Αν θέλετε όμως την προσωπική μας γνώμη, τίποτε δεν πρόκειται να συμβεί και αυτή τη φορά. Είναι τόσο ισχυρή η προπαγάνδα του καθεστώτος, που δεν πρόκειται να κουνηθεί τίποτα. Άλλωστε, λίγο πολύ όλοι έχουμε αντιληφθεί τι έχει συμβεί και όμως το ανεχόμαστε. Μας το έχουν δώσει λίγο λίγο σε φέτες σαν....
το σαλάμι και το έχουμε ήδη χωνέψει. Το γιατί, είναι ανεξερεύνητο και μάλλον αρμοδιότητα άλλων επιστημόνων.

Το παχύδερμο, Πάγκαλος, που δίνει 1600 ευρώ για να περάσει την Πρωτοχρονιά σε χλιδάτο ξενοδοχείο, μας στέλνει λογαριασμό 6,5 ευρώ!!!!!!!! για να του τον πληρώσουμε


Ποιοί είναι οι κοπρίτες τώρα;
Ποιοί είναι τζαμπατζήδες, όταν το γραφείο του Αντιπροέδρου, Πάγκαλου, για τα ολόκληρα 6,5 ευρώ, χρεωνεί τον ελληνικό λαό;
Δείτε την απόφαση...



http://paspartoy.blogspot.com/2011/02/1600-65.html

ΕΣΧΑΤΗ ΠΡΟΔΟΣΙΑ ΓΙΩΡΓΑΚΗ:ΚΑΘΙΕΡΩΝΕΙ ΤΗΝ ΤΟΥΡΚΙΚΗ ΩΣ ΕΠΙΣΗΜΗ ΚΡΑΤΙΚΗ ΓΛΩΣΣΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ,ΣΠΡΩΧΝΟΝΤΑΣ ΤΟΥΣ ΠΟΜΑΚΟΥΣ ΣΤΗΝ "ΑΓΚΑΛΙΑ" ΤΗΣ ΑΓΚΥΡΑΣ!


Ολέθριο σφάλμα του Πρωθυπουργού στη Θράκη, ο οποίος από την πλέον ευαίσθητη περιοχή της χώρας, εξήγγειλε κατά την επίσκεψή του στο ακριτικό Δημάριο της Ξάνθης, ότι οι προφορικές εξετάσεις των οδηγών θα γίνονται πλέον και στην Τουρκική γλώσσα, ενώ και στα Κέντρα Εξυπηρέτησης Πολιτών (ΚΕΠ) θα προσληφθούν υπάλληλοι που θα γνωρίζουν Τουρκικά!!!

Κρατικές δηλαδή υπηρεσίες, μέσα στο ελληνικό έδαφος, θα συναλλάσσονται με τους Έλληνες πολίτες στην τουρκική γλώσσα και όχι στην επίσημη μέχρι τώρα ελληνική,αλλάζοντας δεδομένα και ισορροπίες, προσφέροντας γόνιμο έδαφος στην προπαγάνδα του Προξενείου και της Άγκυρας! ...»

ΣΟΚ:ΚΑΤΕΛΗΦΘΗ Η ΠΛΑΤΕΙΑ ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΟΣ ΑΠΟ ΦΑΝΑΤΙΚΟΥΣ ΜΟΥΣΟΥΛΜΑΝΟΥΣ-ΛΙΓΟ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΘΑ ΜΠΟΥΝ ΣΤΗ ΒΟΥΛΗ! ΤΡΙΤΟΚΟΣΜΙΚΕΣ ΕΙΚΟΝΕΣ ΣΤΟ ΚΕΝΤΡΟ ΤΗΣ ΑΘΗΝΑΣ,ΥΠΟ ΤΗΝ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ ΤΩΝ "ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΩΝ"!


ΣΟΚ:ΚΑΤΕΛΗΦΘΗ Η ΠΛΑΤΕΙΑ ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΟΣ ΑΠΟ ΦΑΝΑΤΙΚΟΥΣ ΜΟΥΣΟΥΛΜΑΝΟΥΣ-ΛΙΓΟ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΘΑ ΜΠΟΥΝ ΣΤΗ ΒΟΥΛΗ!




ΚΑΤΑΦΩΡΗ ΠΑΡΑΒΙΑΣΗ ΤΟΥ ΑΡΘΡΟΥ 11 ΤΟΥ ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΟΣ

Τρεις ηλιακες θύελλες πλησιαζουν τη Γη στα επομενα 24ωρα


Επιστήμονες από όλο τον κόσμο παρακολουθούν με προσοχή τρεις ηλιακές θύελλες οι οποίες αναμένεται να πλησιάσουν τη Γη μέσα στα επόμενα 24ωρα.

Οι ηλιακές θύελλες οι οποίες προκλήθηκαν από τρεις μεγάλες εκρήξεις στην επιφάνεια του Ηλιου θεωρούνται οι ισχυρότερες που έχουν παρατηρηθεί από το 2006 και είναι πιθανό να δημιουργήσουν προβλήματα στα δίκτυα ηλεκτροδότησης αλλά και στις τηλεπικοινωνίες. Παράλληλα θα ενταθεί το βόρειο σέλλας το οποίο θα γίνει ορατό και σε νοτιότερες περιοχές του πλανήτη, όπως, για παράδειγμα, τη Βρετανία.
Η Βρετανική Γεωλογική Υπηρεσία εξέδωσε προειδοποιητικό σήμα για γεωμαγνητικές καταιγίδες
Η Κινεζική Μετεωρολογική Διοίκηση ανακοίνωσε ότι ήδη υπήρξαν προβλήματα στις τηλεπικοινωνίες στη Νότια Κίνα.
Η NASA εκτιμά ότι παρόμοιες εκρήξεις μπορεί να συμβούν και τις επόμενες δύο μέρες.



http://www.apocalypsejohn.com/2011/02/24.html

ΓΙΓΑΝΤΕΣ-Τα ευρήματα που αρνείται να κατατάξει η Παλαιοντολογία



Η ΑΠΙΣΤΕΥΤΗ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΤΟΥ 15ΜΕΤΡΟΥ ΓΙΓΑΝΤΑ ΤΗΣ Σ.ΑΡΑΒΙΑΣ!και το φαινόμενο της απόκρυψης κάθε σχετικού στοιχείου απο τους επιστήμονες σε όλο τον κόσμο...

Όταν οι μαρτυρίες μας προέρχονται από την ελληνική Μυθολογία ή τη Βίβλο και τις μυθολογίες γενικά των μεσανατολικών λαών (και είναι πάμπολες και πασίγνωστες και στις δύο περιπτώσεις), τότε ίσως δικαιολογείται κάπως η σημερινή επιστήμη να κατατάσσει το θέμα της ύπαρξης των γιγάντων στο χώρο του μύθου και του θρύλου... Όταν όμως ερχόμαστε στην περίπτωση των ευρημάτων, τότε η εμμονή να ερμηνεύονται αυτά πάντα με απαγορευτικό για την ύπαρξη γιγάντων, τρόπο, προκαλεί υποψίες...

ΑΠΙΣΤΕΥΤΗ ΠΡΟΚΛΗΣΗ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΞΑΝΘΗ - ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ ΤΗΣ FORTHNET ΣΤΑ ΤΟΥΡΚΙΚΑ

Φαίνεται πως τελικά μετά τη Vodafone, κάποιος άλλος το έχει πάρει απόφαση να "ξυθεί στην γκλίτσα του τσομπάνη"... Δεν εξηγείται διαφορετικά...
Μετά την τελευταία πρόκληση με την σημαία της ανεξάρτητης Κρήτης, από τη Vodafone η οποία κινείται στο γνωστό κλίμα του φιλο-νεο-οθωμανισμού για να προκαλέσει με την διαφημιστική της καμπάνια μέσα στην Θράκη, και άλλη εταιρεία μπαίνει στον κόσμο των εθνικών προκλήσεων... Ποιά; H Forthnet!!
Έτσι, σήμερα 18.2.2011, στα δρομάκια της παραδοσιακής παλιάς πόλης της Ξάνθης (όπου σιγά σιγά αρχίζει να γεννιέται το πνεύμα του Καρναβαλιού με πλήθος κόσμου να έρχεται από τις γειτονικές πόλεις) βρέθηκαν πάρα πολλές διαφημιστικές αφίσες της εταιρείας σκάνδαλο, μέσω των οποίων ψάχνει για... συνδρομητές.

ΑΛΒΑΝΟΙ ΞΥΛΟΚΟΠΟΥΣΑΝ ΚΑΙ ΒΙΑΖΑΝ 13ΧΡΟΝΗ ΕΛΛΗΝΙΔΑ ΠΟΥ ΤΕΛΙΚΑ ΠΟΥΛΗΣΑΝ ΣΕ ΜΠΟΥΡΔΕΛΟ ΓΙΑ 1600 ΕΥΡΩ!!!

ΔΕΝ ΤΑ ΛΕΕΙ ΚΑΜΙΑ "ΑΚΡΟΔΕΞΙΑ ΦΥΛΛΑΔΑ" Ή ΚΑΠΟΙΟ ΕΘΝΙΚΙΣΤΙΚΟ ΜΠΛΟΓΚ. ΕΙΝΑΙ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΤΗΝ ΑΣΦΑΛΕΙΑ ΑΤΤΙΚΗΣ ΚΑΙ ΑΝΤΙΓΡΑΦΟΥΜΕ ΑΠΟ ΤΟ ΚΑΘΕΣΤΩΤΙΚΟ ΜΕΣΟ ΤΟΥ ΤΡΕΛΟΓΙΩΤΑ ΜΕ ΑΔΕΙΑ ΟΠΛΟΦΟΡΙΑΣ...
Mία φρικιαστική υπόθεση βιασμού και σωματεμπορίας με θύμα μία 13χρονη αποκαλύψθηκε από την Υποδιεύθυνση Προστασίας Ανηλίκων της Ασφάλειας Αττικής.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες που έγιναν γνωστές από την Ασφάλεια Αττικής, οι Αλβανοί βίαζαν την 13χρονη Ελληνίδα και στην συνέχεια την πούλησαν σε Έλληνα μαστροπό αντί 1.600 ευρώ και το κύκλωμα επί 4 συναπτές ημέρες την ανάγκαζε να δουλεύει νυχθημερόν σε δύο οίκους ανοχής και τα βράδια σε μπαρ.

“Ναυάγησαν” τα δύο υποβρύχια που μας “χάριζαν”


Αίσθηση και ερωτήματα προκαλούν ντοκουμέντα τα οποία δείχνουν ότι η γερμανική εταιρεία Thyssen παραχωρούσε στη χώρα μας το καλοκαίρι του 2009 δωρεάν δύο υποβρύχια τα οποία και η τότε κυβέρνηση Καραμανλή αρνήθηκε. Το Πρώτο Θέμα της Κυριακής επικαλείται επιστολή που δημοσίευσε το περιοδικό «Στρατηγική», συντάκτης της οποίας ήταν η γερμανική εταιρεία και παραλήπτης ο τότε υπουργός Οικονομίας, Γιάννης Παπαθανασίου.
Στην επιστολή, η Thyssen έκανε σαφή τη δέσμεύση της ότι θα έδινε δύο γερμανικά υποβρύχια με μόνο αντάλλαγμα την υποχώρηση της ελληνικής κυβέρνησης από τις απαιτήσεις της για καταβολή της ποινικής ρήτρας σε περίπτωση καθυστέρησης της παράδοσης προηγούμενων παραγγελιών υποβρυχίων. Ωστόσο, σύμφωνα με το δημοσίευμα της εφημερίδας η κυβέρνηση δεν έχει αντικρούσει ρεπορτάζ ότι οι ποινικές ρήτρες δεν καταλογίστηκαν στους Γερμανούς. Η ελληνική στάση είχε ως αποτέλεσμα όχι μόνο να μην πάρουμε τα δύο υποβρύχια, αλλά και να διακοπεί η συνεργασία με την εταιρεία.

Πανικός στους κάτοικους των Βασιλικών. Κατάφερε να τρελάνει κόσμο.

Κρύος ιδρώτας στην κυριολεξία έλουσε τους κατοίκους της περιοχής των Βασιλικών στο άκουσμα των δηλώσεων του Κ. Γαλουζή, για πρόταση που έκανε στον Μητροπολίτη για στέγαση του ΟΚΑΝΑ στο πρώην ορφανοτροφείο στην περιοχή Βασιλικά. Οι κάτοικοι πανικοβλήθηκαν και μόνο στην ιδέα πως υπάρχη περίπτωση ο Μητροπολίτης να δεχτεί και η περιοχή τους να μετατραπεί σε χώρο σύναξης ναρκομανών, με ότι αυτό μπορεί να συνεπάγεται. Τα παραπάνω συνέβησαν την Παρασκευή σε συνέντευξη που έδινε ο δήμαρχος Δ.Διακομιχάλης στο Αιγαίο TV. Ο Κ. Γαλουζής παρενέβη τηλεφωνικά και στην κυριολεξία τρέλανε κόσμο με τις προτάσεις του. Μέσα σε 5 λεπτά παρενέβη ο  πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου κ. Γαβαλάς ο οποίος όπως δήλωσε δέχτηκε δεκάδες κλήσεις από έντρομους κατοίκους της περιοχής. Τόσο ο Δήμαρχος όσο και ο πρόεδρος διαβεβαίωσαν πως δεν υπάρχει σενάριο στέγασης του ΟΚΑΝΑ στην περιοχή.
Μεγάλο κατόρθωμα όμως από την καρέκλα της αντιπολίτευσης να σπείρεις πανικό.