Σάββατο 29 Ιανουαρίου 2011

Θαυμάστε τον. Απίστευτα μπινελίκια από τον δημοσιοκάφρο Kalymnian Voice.



Απίστευτα μπινελίκια από τον δημοσιοκάφρο Kalymnian Voice.
Τα capture παρακάτω είναι από ''συζήτηση'' του Κ.V με μέλος πολιτικής παράταξης. Καμαρώστε το νέο ύφος και ήθος δημοσιογραφικής λειτουργίας. Είναι το νέο αίμα της δημοσιογραφίας στην Κάλυμνο.
Αυτά συμβαίνουν στα Καλύμνικα διαδικτυακά λιβάδια της ενημέρωσης.
Λάθος όπλο σε λάθος χέρια  












5 σχόλια:

  1. Κύριε "Kalymnian-news", κάποιον επιθυμείτε διακαώς να θίξετε με την δημοσιοποίηση των παραπάνω. Του τα χρωστάτε μάλλον από καιρό, καθώς φαίνεται...Δεν βλέπω πάντως να καταφέρεστε και κατ' άλλων που προκαλούν σ' αυτόν τον διάλογο που έτυχε να διαβάσουμε οι τρίτοι εξ ημών.
    Προσωπικά θα σας παρακαλούσα να πείτε προς όλους μας που σας παρακολουθούμε από αυτήν την ιστοσελίδα και ποιός είστε, για να μην είστε πλέον ανώνυμος και για να γνωρίζουμε, παρακαλώ, ποιός κρύβεται πίσω από το kalymnian-news (κάτι ανάμεσα kalymniansvoice και kalymnos-news (διαλεγμένο μάλλον σκόπιμα, αλλά ασφαλώς δικαιωματικά, θα έλεγα).
    Μανόλης Ολυμπίτης

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Κύριε Ολυμπίτη δεν εχουμε διακαή πόθο να να θίξουμε κανέναν. Απλά όσοι νομίζουν πως δημοσιογραφούν και επηρεάζουν κοινή γνώμη δεν γίνεται να βρίζουν συνομιλητές (ανήκουν στην κοινή γνώμη και είναι οι αναγνώστες, πελάτες δηλαδή που χωρίς αυτούς δεν υπάρχης). Η συμπεριφορά του εν λόγω κυρίου είναι δυστυχώς συνήθεια, πάντα και μόνο βρίζει. Οσο για την ανωνυμία μας είναι διότι κύριε Ολυμπίτη δεν κυνηγάμε την προσωπική μας προβολή ούτε τα χτυπήματα στις πλάτες. Τα blog κύριε Ολυμπίτη είναι ανώνυμα. Επίσης δεν γράφουμε και δεν δημιουργούμε ίντριγκες και πάθη με σκοπό φράγκα απο διαφημίσεις, προβολή της προσωπικότητας μας ούτε πολιτικές φιλίες και πόρτες να διαβούμε.
    Ελπίζω να καταλαβαίνετε, ανωνυμία στα blog ισούται με αυτοκυριαρχία.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Διαφωνώ ως προς την εμμονή στην ανωνυμία μαζί σας, απ' όπου είναι φανερό ότι αντλείτε την δυνατότητα να παραφέρεστε ("μπινελίκια" και "δημοσιοκάφρος" δεν είναι προφανώς ψύχραιμα ελληνικά για την ενημέρωσή μας).
    Ευχαριστώ...προσωπικά δεν θα "ξαναγοράσω" από το site σας. Είναι προσωπικό δικαίωμά μου να μην προσδοκώ απόψεις από "κουκουλοφόρους" της δημοσιογραφίας(βλ.σχετικό χαρακτηρισμό της "ΑΡΓΩ της Καλύμνου"), αγαπητοί άγνωστοι συμπολίτες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Δεν παραφερόμαστε εμείς κύριε Ολυμπίτη. Άλλοι τα εκστόμισαν εμεις απλά τα σχολιάσαμε. Τέλος πάντων αυτή είναι η άποψη σας. Και κάτι τελευταίο δεν πουλούσαμε κάτι να το "αγοράσατε" μπορείτε "ψωνίζεται" από όπου θέλετε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Πως και δεν δημοσιεύεις οοοολα τα σχόλια που έγιναν έτσι ώστε να βγει ένα περισσότερο αντικειμενικό συμπέρασμα; Καλό θα ήταν πριν κατηγορούμε για μονόπλευρη δημοσιογραφία , να παραδεχόμαστε και εμείς σε πια πλευρά βρισκόμαστε και γέρνουμε…..Τέλος πάντων για την αποκατάσταση της αλήθειας πρέπει να πούμε πως και ο κ. Μαύρος μίλησε θα έλεγα άκομψα για ένα μέλος της ομάδας Kalymnians Voice. Με τρόπο που κατά την γνώμη μου δεν ταιριάζει σε έναν δημοτικό σύμβουλο ανεξάρτητα παράταξης και πολιτικών πεποιθήσεων.
    Αν έριχνες μια μάτια σε όλα τα σχόλια και όχι στα επιλεκτικά που αναρτήθηκαν θα έβλεπες πως ο δημοτικός σύμβουλος ,συμπεριφέρθηκε σε μια συμπολίτη του σαν σκουπίδι…..
    Σεβόμαστε όλους αυτούς που μας σέβονται…έξαλλου όπως λένε και οι γραφές :
    «Πάντες γαρ οι λαβόντες μάχαιραν εν μαχαίρα αποθανούνται»

    Ανωνύμως-Επώνυμα
    Παντελής Γάτης

    ΑπάντησηΔιαγραφή