Παρασκευή 4 Μαρτίου 2011

Ο ΑΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ ΕΝΟΣ ΑΣΤΕΓΟΥ ΔΗΜΑΡΧΟΥ


Δύο μήνες Δήμαρχος απολογισμός:
1. Πολλές τηλεοπτικές εμφανίσεις ( Greek Mayor Idol)
2. 3 απορριμματοφόρα πλύθηκαν
4. Ένας Αντιδήμαρχος φόρεσε ρετσινάδα 
5. Κατατρεγμένος και άστεγος ο Δήμαρχος Δημήτρης ακόμα δεν βρήκε γραφείο
6. Βρήκε σκάνδαλο μαϊμού στην ΑΝΕΚ ( ναι αυτήν που παραλίγο να λουκετάρη την προηγούμενη φορά που ήταν Δήμαρχος)
7.Δεν έδωσε πουθενά δουλειά (είχε πει κάτι για 200 θέσεις εργατών )
8. Ανακάλυψε τον Επίτροπο
9. Σφράγισε έναν δρόμο απέκλεισε την περιοχή και χάρισε στους κατοίκους την γαλήνη, μπράβο Δημήτρη ησύχασαν τα αυτάκια μας.
10. Παραμονές παρελάσεως ξύπνησε μέσα στα χαράματα ( ήπιε πολύ νεράκι και τον έπιασε κατρουλίτσα) και του ήρθε άλλη μια καινοτομία ( σας λέμε είναι απίστευτο μυαλό, ιδιοφυΐα) Παρέλαση φέτος θα κάνουμε απο την ιχθυόσκαλα ως το επαρχείο ( ανατρίχιασαν όλοι στην Δημοτική του ομάδα, ναι  ο αρχηγός τελικά είναι έτη φωτός μπροστά ).
11. Έφερε μελετητές για τις πλημμύρες στον εμπορικό δρόμο και μας απέδειξε με μελέτη ότι θα πνιγόμαστε ακόμα για πολλά χρόνια γιατί φράγκα δεν υπάρχουν.Τι  σου κάνουν ώμος οι μελέτες, τώρα σκασμός το είπαν επιστήμονες θα πνίγεστε μελετημένα, όχι όπως μέχρι σήμερα ΑΜΕΛΕΤΗΤΑ.
12. Ξέχασε ( οχι κατα λάθος) την επιτροπή κοινωνικής αλληλεγγύης, αυτήν που θα έβαζε μέσα τον μισό του μισθό αυτός και όλοι οι συνεργάτες του που παίρνουν μισθούς, για να βοηθήση του αδύναμους συμπατριώτες του έλεγε, αλλά προεκλογικά παπατζιλίκια  όλοι πουλάν,  το χρήμα όμως  είναι γλυκό .

Συνεχίζεται ........