Σάββατο 8 Ιανουαρίου 2011

Η οικογένεια Πάγκαλου σε σουίτα (5.400 ευρώ), του "King George Palace". ημείωση> Ο Δασκαλαντωνάκης, οφείλει 1,6 εκατομμύρια ευρώ στο ΙΚΑ!

Να φύγει τώρα η ξιπασμένη κυβέρνηση! Σε σουίτα του "King George Palace" με χορηγό τον μεγαλοξενοδόχο Δασκαλαντωνάκη γιόρτασε ο Πάγκαλος το νέο έτος!



Ο Μαζί τα Φάγαμε ξαναχτύπησε! Αυτή τη φορά είχε χορηγό και παρέα το ζεύγος Σηφουνάκη. 
Την αποκάλυψη κάνει ο Φρίξος Δρακοντίδης στο πρωτοσέλιδο του «Πρώτου Θέματος» που κυκλοφορεί.
Ο Αντιπρόεδρος της κυβέρνησης και η σύζυγός του, Χριστίνα Χριστοφιλοπούλου, επέλεξαν το ξενοδοχείο «King George Palace” για  να γιορτάσουν την είσοδο του Μνημονιακού 2011.
Μόνο η σουίτα τους η οποία διαθέτει πισίνα στη ταράτσα κόστιζε 5.400 ευρώ. Το ζεύγος Πάγκαλου και τα δυο τους παιδιά..
  δείπνησαν στο πολυτελές  ρεστοράν «Tudor» του ξενοδοχείου, για να δειπνήσουν με 380 ευρώ το άτομο. Αστακοί, σαμπάνιες, γαρίδες, χαβιάρι κλπ ήταν μέσα στα εδέσματα του μενού.
Το επόμενο πρωί, απόλαυσαν ένα πλούσιο πρωινό. Για όλα αυτά –κοντά στις 8000 ευρώ-για ένα βράδι, δεν πλήρωσαν δεκάρα τσακιστή. Ήταν χορηγία του μεγαλοξενοδόχου Δασκαλαντωνάκη  στον αντιπρόεδρο της κυβέρνησης του Μνημονίου, τον μαζί τα φάγαμε.
Σημείωση> Ο Δασκαλαντωνάκης, οφείλει 1,6 εκατομμύρια ευρώ στο ΙΚΑ!
πηγή: kourdistoportocali.com

Παρασκευή 7 Ιανουαρίου 2011

ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ: ΔΥΟ ΤΟΥΡΚΙΚΑ ΠΟΛΕΜΙΚΑ ΑΕΡΟΣΚΑΦΗ ΣΤΟΝ ΠΑΤΟ ΤΟΥ ΑΙΓΑΙΟΥ ΑΠΟ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΠΥΡΑ.

Την απόλυτη διακαίωση του "Στόχου" για την κατάριψη δύο τουρκικών πολεμικών αεροσκαφών στην αερομαχία του Μαϊου του 2006, όταν δολοφονήθηκε ο Ηλιάκης, φέρνει δια της πλαγίας ένας εκ των εμπλεκομένων τούρκων πιλότων. Η είδηση μεταφέρετε κυρίως στο διαδίκτυο με την υπογραφή του Κώστα Χαρδαβέλα, συνοδευόμενη από τυμπανοκρουσίες αποκλειστικότητας, αλλά παρουσιάζεται με τέτοιο τρόπο που σχεδόν απαλλάσει την τουρκική πλευρά από τις ευθύνες της.
 

ΣΤΟ ΣΦΥΡΙ ΤΟ ΣΠΙΤΙ ΤΟΥ ΠΑΛΑΜΑ

ΔΗΜΟΠΡΑΤΤΕΙΤΑΙ ΤΗΝ ΤΕΤΑΡΤΗ 12 ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ

Το σπίτι όπου άφησε την τελευταία του πνοή ο μεγάλος Έλληνας ποιητής, Κωστής Παλαμάς, δημοπρατείται στο Ειρηνοδικείο Αθηνών την ερχόμενη Τετάρτη με αρχική τιμή προσφοράς 1.066.000 ευρώ. Το οίκημα, το οποίο αποτέλεσε σημείο αναφοράς για το μεγάλο Αντικατοχικό συλλαλητήριο που πραγματοποιήθηκε ανήμερα της ταφής του σπουδαίου Έλληνα ποιητή, 27 Φεβρουαρίου 1943,

Η απάντηση του «ΠΑΛΜΟΥ ΤΗΣ ΚΑΛΥΜΝΟΥ» … προς πάσα κατεύθυνση. Αναμένονται αύριο νέες εξελίξεις ως προς το θέμα αυτό.


Υπήρξε συνειδητή επιλογή της εφημερίδας, να απέχει αυτές τις μέρες από οποιαδήποτε δήλωση, περί των όσων εκτυλίχθησαν το προηγούμενο διάστημα και συγκεκριμένα από την παραμονή των Χριστουγέννων.
Ήταν μια επιλογή στην οποία οδηγηθήκαμε για δυο κυρίως λόγους. Ο πρώτος ήταν ότι ήταν  μέρες Χριστουγέννων, μέρες κατάνυξης, μέρες που μόνο αγάπη και θετικά συναισθήματα θα πρέπει να κυριαρχούν στις ψυχές μας. Είχαμε δηλώσει ότι αμέσως μετά τις γιορτές θα προχωρούσαμε σε δηλώσεις, σχετικά με το θέμα που προέκυψε. Μεσολάβησε όμως η περιπέτεια της υγείας του απερχόμενου Δημάρχου κ. Ρούσσου και δεν κρίναμε σκόπιμο να προβούμε σε ανακοινώσεις και δημοσιεύσεις.

Ανακοίνωση ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΕΘΕΛΟΝΤΩΝ ΑΙΜΟΔΟΤΩΝ & ΔΩΡΗΤΩΝ ΟΡΓΑΝΩΝ ΣΩΜΑΤΟΣ ΚΑΛΥΜΝΟΥ «Ο ΆΓΙΟΣ ΠΑΝΤΕΛΕΗΜΩΝ»


ΣΥΛΛΟΓΟΣ  ΕΘΕΛΟΝΤΩΝ ΑΙΜΟΔΟΤΩΝ & ΔΩΡΗΤΩΝ ΟΡΓΑΝΩΝ ΣΩΜΑΤΟΣ ΚΑΛΥΜΝΟΥ «Ο ΆΓΙΟΣ ΠΑΝΤΕΛΕΗΜΩΝ»
Κάλυμνος 3 Ιανουαρίου 2011 
ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ                                                              


ΕΚΛΟΓΟ-ΑΠΟΛΟΓΙΣΤΙΚΗΣ ΓΕΝΙΚΗΣ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗΣ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΕΘΕΛΟΝΤΩΝ ΑΙΜΟΔΟΤΩΝ

Πέμπτη 6 Ιανουαρίου 2011

Δελτίο τύπου της παράταξης Διακομιχάλη και ο σχολιασμός από την ΑΡΓΩ






ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΠΑΡΑΤΑΞΗ                                                         ΚΑΛΥΜΝΟΣ  05-01-2011
ΚΑΛΥΜΝΟΣ ΔΥΝΑΜΗ ΠΡΟΟΠΤΙΚΗ
ΚΑΛΥΜΝΟΣ 85200
Τηλ.   2243022142
Φαξ   2243022892                                                                        

ΔΗΛΩΣΗ
του Δημάρχου Καλυμνίων Δ. Διακομιχάλη
Με θλίψη παρακολούθησα στην τηλεόραση ΚΟΣΜΟΣ τους κ.κ. Σ. Ζερβό και Μιχ. Λελέκη σε ένα παραλήρημα εμπάθειας κατά του κ. Γ. Θανάτση. Είναι πλέον σαφές ότι οι επιθέσεις στελεχών της παράταξης του κ. Ρούσσου δεν στοχοποιούν μόνο τον κ. Θανάτση, αλλά ουσιαστικά τη συναίνεση και το ήπιο πολιτικό κλίμα, που η παράταξή μας έκανε πράξη προεκλογικά και μετεκλογικά.

Επιστολή Ειρήνης Χαλκίτη προς Διακομιχάλη

ΕΠΙΣΤΟΛΗ
ΠΡΟΣ: Δήμαρχο Καλυμνίων
κ. Δημήτρη Διακομιχάλη
Κάλυμνος 04/01/2011
κ.Διακομιχάλη,
Μετά από δημοσίευμα μου στις 31/12 στην Αργώ , με τίτλο «Έξωση» άνευ προειδοποίησης, θεωρήσατε σωστό να μου απαντήσετε με δελτίο τύπου και να με επιπλήξετε για τα γραφόμενα μου. Μου συστήσατε να είμαι πιο συνετή και κόσμιαστην κριτική μου απέναντι σας και με κατηγορήσατε ότι δεν εκφράζω αληθινά γεγονότα. Επίσης παρουσιάσατε ότι το δημοσίευμα αυτό γράφτηκε στο πλαίσιο αντιπολιτευτικής διάθεσης μου απέναντι σας , ως δημοτική σύμβουλος της παράταξης του κ. Ρούσσου.

Οι μεζεδοκατίνες. Εδω ο κόσμος καίγεται και τα ..... '' μεζεδοτσακίζονται ''

Κάλυμνος έτος 2011 
Όλα κυλούν υπέροχα η ζωή στο νησί φανταστική, κόσμος πάει και έρχεται. Το χρήμα ρέει άφθονο, τα εργασιακά, κοινωνικά και κάθε είδους άλλα προβλήματα έχουν λυθεί, κανείς δεν έχει με κάτι να ασχοληθεί.
 Ειδικά οι Δημοσιογραφούντες στον τόπο αυτό μην εντοπίζοντας κανένα μα ΚΑΝΕΝΑ πρόβλημα στον τόπο και στην καθημερινότητα των δημοτών αυτού του τόπου αποφάσισαν να περάσουν δημιουργικά τις ώρες, μέρες και νύχτες τους.

Έχουμε λοιπόν αυτούς που γλύφαν  τα δαχτυλάκια τους μετά τους αστακούς και τους απέναντι που γλύφονταν βλέποντας τί δεν έγλυφαν και άχ πόσο μα πόσο θα το θελαν.

Τρίτη 4 Ιανουαρίου 2011

Το μέγεθος της Γης σε σχέση με τα Άστρα




Επίσκεψη του πρωθυπουργού στο Ερζερούμ*: Ιθάκη ή Σούσα; ( Ερζ ε ρούμ*: λέξη αρμενική, που σημαίνει τόπος Ελλήνων (Ρωμηών) )

του Σάββα Καλεντερίδη
το άρθρο δημοσιεύθηκε χθες στην εφημερίδα ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ 
Όπως πληροφορούμεθα από τουρκικές εφημερίδες και ΜΜΕ, στις 7 Ιανουαρίου 2011, ο πρωθυπουργός της Ελλάδος, κ. Γιώργος Παπανδρέου

Εξοπλιστικός πυρετός στην Άγκυρα

Εξελίξεις σημειώθηκαν σε διάφορα εξοπλιστικά προγράμματα των Τουρκικών Ενόπλων Δυνάμεων λίγο πριν την εκπνοή του έτους. Πιο συγκεκριμένα, στις 31 Δεκεμβρίου η Tουρκία εξασφάλισε σύμβαση πίστωσης ύψους €2,19 δισ. από γερμανικές τράπεζες με επικεφαλής τη Bayerische Landesbank για τη

Κύπρος: Σε εκκρεμότητα 1.970 υποθέσεις αγνοουμένων. Οι έρευνες της Διερευνητικής Επιτροπής Αγνοουμένων (ΔΕΑ).

Χίλιες εννιακόσιες εβδομήντα υποθέσεις Ελληνοκυπρίων αγνοουμένων βρίσκονται ακόμη σε εκκρεμότητα, δήλωσε ο βοηθός του εκπροσώπου της ελληνοκυπριακής πλευράς στη Διερευνητική Επιτροπή για τους Αγνοουμένους (ΔΕΑ), Ξενοφών Καλλής, επισημαίνοντας ότι πρόκειται για τεράστιο αριθμό.

Ορκίστηκε ο νέος δήμαρχος και το νέο δημοτικό συμβούλιο

Το βράδυ της Τετάρτης, 29/12/2010, ορκίστηκε το νέο δημοτικό συμβούλιο Καλύμνου, στην ανακαινισμένη αίθουσα του Πνευματικού Κέντρου. Το νέο δήμαρχο κ. Δημ. Διακομιχάλη και τους εκλεγέντες δημ. σ/λους όρκισε επί του ιερού ευαγγελίου ο μητροπολίτης κ. Παΐσιος πλαισιούμενος από ακολουθία ιερέων.
Παρόντες ήταν όλοι οι νεοεκλεγέντες δημ.