Σάββατο 5 Φεβρουαρίου 2011

Τελικά ο Γιωργάκης «αερίστηκε» μέντες και δεν θα πάει να δει τον φίλο του τον Μουμπάρακ. Δυστυχώς οι όποιες ελπίδες είχαμε να μη τον δούμε ξανά έσβησαν…

Τελικά ο Γιωργάκης «αερίστηκε» μέντες και δεν θα πάει να δει τον φίλο του τον Μουμπάρακ. Δυστυχώς οι όποιες ελπίδες είχαμε να μη τον δούμε ξανά έσβησαν…
Αναβάλλεται η προγραμματισμένη για αύριο επίσκεψη του πρωθυπουργού Γιώργου Παπανδρέου στο Κάιρο, λόγω των σημερινών εξελίξεων στην Αίγυπτο και κατόπιν συνεννόησης με την αιγυπτιακή ηγεσία, σύμφωνα μεανακοίνωση του Γραφείου Τύπου του πρωθυπουργού. Συγκεκριμένα, στην ανακοίνωση του Γραφείου του πρωθυπουργού αναφέρεται:

"Ο Πρωθυπουργός, είναι σε συνεχή επαφή με την αιγυπτιακή ηγεσία και προτίθεται να πραγματοποιήσει την επίσκεψή του στο αμέσως προσεχές χρονικό διάστημα, μόλις διαμορφωθούν οι κατάλληλες συνθήκες.

Τέλος, ο Πρωθυπουργός, σχετικά με τις εξελίξεις στην Αίγυπτο, είχε σήμερα τηλεφωνικές επικοινωνίες με τον Πρωθυπουργό της Δημοκρατίας της Τουρκίας, Recep Tayyip Erdogan, τον Πρωθυπουργό του Ισραήλ, Benjamin Netanyahu και τον Πρόεδρο της Παλαιστινιακής Αρχής, Mahmud Abbas".

Η συμμορία στέλνει αύριο το τσιράκι της στην Αίγυπτο. Ας ελπίσουμε ότι ο Αιγυπτιακός λαός θα κάνει κάτι και θα μας απαλλάξει από τον βραχνά μας…


Στο Κάιρο μεταβαίνει την Κυριακή ο Γιώργος Παπανδρέου.

Όπως δήλωσε συνομίλησε ήδη με τον Χόσνι Μουμπάρακ,τον Ελ Μπαραντέι και άλλες προσωπικότητες της χώρας, καθώς η Αίγυπτος έχει ξεχωριστό ενδιαφέρον για την Ελλάδα.

Ο κ. Παπανδρέου χαρακτήρισε την κατάσταση στη χώρα εξαιρετικά ρευστή και επισήμανε τον κίνδυνο να υπάρξει έκρηξη προσφυγικού ρεύματος προς την χώρα μας.

Την Αίγυπτο θα επισκεφτεί τις επόμενες ημέρες και η εκπρόσωπος της Ευρωπαϊκής Ένωσης για θέματα εξωτερικής πολιτικής Κάθριν Άστον.

Η συνέντευξη της Αντιδημάρχου Ψαρομπά στο Αιγαίο Tv



H συνέντευξη του κ. Γ.Μαύρου στο Αιγαίο Tv




Παρασκευή 4 Φεβρουαρίου 2011

Aκούστε μετά το 3ο λεπτό ... Αγανακτησμένη γυναίκα: Θα Γ....ω τον παπανδρέου!

ΞΥΠΝΑΤΕ ΡΕ !!!!! Ο ΤΟΥΡΚΟΛΑΓΝΟΣ Πέτρος Τατσόπουλος ζήτησε την γνώμη των Τουρκων για να στήσουν την εκπομπη του Σκαι 1821



Εδώ πλέον έχουμε να κάνουμε με μια ΑΠΙΣΤΕΥΤΗ ΤΟΥΡΚΟΛΑΓΝΕΙΑ,ΣΥΝΟΔΕΥΟΜΕΝΗ ΜΕ ΑΚΡΑΤΟ ΝΕΟΡΑΓΙΑΔΙΣΜΟ!

"Απασχολεί" λοιπόν...έντονα τον Τατσόπουλο,τον Βερεμή και την υπόλοιπη ΣΥΜΜΟΡΙΑ ΓΡΑΙΚΥΛΩΝ,τι θα πουν οι Τούρκοι για την Επανάσταση!

Και πρέπει και να...τους λυπηθούμε κιόλας,γιατί χάρη σε αυτήν "διαλύθηκε η Οθωμανική Αυτοκρατορία"!!!

ΑΛΗΘΕΙΑ ΤΑΤΣΟΠΟΥΛΕ,ΜΗΠΩΣ ΚΙ ΕΣΥ ΤΗΝ ΘΕΩΡΕΙΣ "ΑΝΤΑΡΣΙΑ" Ή "ΑΤΑΞΙΑ" ΚΑΙ ΟΧΙ ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗ;

Δεν περιμένουμε να απαντήσεις αμέσως:Ρώτα πρώτα "φυσικά" τους Τούρκους...ακαδημαικούς (τα γνωστά δηλαδή κατευθυνόμενα κέντρα "ελληνοτουρκικής φιλίας") να σου πουν και βλέπουμε!



πηγή:http://hellas-orthodoxy.blogspot.com

ΑΓΡΙΟ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΚΡΑΞΙΜΟ ΣΤΟΝ ΥΒΡΙΣΤΗ ΤΑΤΣΟΠΟΥΛΟ,ΠΟΥ ΤΟΛΜΗΣΕ ΝΑ ΠΕΙ ΟΤΙ "Ο ΚΟΛΟΚΟΤΡΩΝΗΣ ΕΙΧΕ ΓΚΟΜΕΝΟ":ΣΤΟ...ΠΛΕΥΡΟ ΤΟΥ Η ΑΦΡΟΔΙΤΗ ΑΛ-ΣΑΛΕΧ! ΑΜΕΤΑΝΟΗΤΟΣ Ο ΥΒΡΙΣΤΗΣ,ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΝΑ ΠΡΟΚΑΛΕΙ!

Βίντεο σοκ από Αίγυπτο – Αυτοκίνητα “θερίζουν” τους διαδηλωτές


Η σημερινή μέρα βαπτίστηκε ως η “Παρασκευή της Αναχώρησης” και οι Αιγύπτιοι περιμένουν πως ο Μουμπάρακ σήμερα θα φύγει από την χώρα. Έτσι θα βγουν για άλλη μια μέρα στους δρόμους ενώ περιμένουν πάνω από 1 εκατομμύριο πολίτες στις διαδηλώσεις.
Όπως μεταδίδει το BBC, οι Αιγύπτιοι καλούνται να βάλουν «το τελευταίο καρφί στο φέρετρο του καθεστώτος».
Από νωρίς το πρωί επικρατεί ηρεμία στο κέντρο του Καΐρου, ενώ δυνάμεις του στρατού δημιούργησαν μία ουδέτερη ζώνη ανάμεσα στους φιλοκυβερνητικούς και αντικαθεστωτικούς διαδηλωτές, ώστε να μην επαναληφθούν οι σκηνές χάους των προηγούμενων ημερών.
Στη διάρκεια των αιματηρών συγκρούσεων έχουν χάσει τη ζωή τους τουλάχιστον 13 άνθρωποι και ίσως ξεπερνούν τους 1.600 οι τραυματίες. Η κυβέρνηση υποστηρίζει ότι οι νεκροί είναι οκτώ και περίπου 900 οι τραυματίες.

Θεόδωρος Κολοκοτρώνης: Πέθανε σαν σήμερα, στις 4-2-1843


Ο Ήρωας της Ελληνικής Επανάστασης, Θεόδωρος Κολοκοτρώνης γεννήθηκε στις 3 Απριλίου του 1770 στο Ραμαβούνι της Μεσσηνίας και πέθανε σε ηλικία 73 ετών, στις 4 Φεβρουαρίου 1843
Σημείο αναφοράς της ομιλίας του Θεόδωρου Κολοκοτρώνη στη Πνύκα (1838) αποτελεί το παρακάτω απόσπασμα:
« Όταν αποφασήσαμε να κάμομε την Επανάσταση, δεν εσυλογισθήκαμε, ούτε πόσοι είμεθα, ούτε πως δεν έχομε άρματα, ούτε ότι οι Τούρκοι εβαστούσαν τα κάστρα και τας πόλεις, ούτε κανένας φρόνιμος μας είπε: «Που πάτε εδώ να πολεμήσετε με σιταροκάραβα βατσέλα;», αλλά , ως μία βροχή, έπεσε σε όλους μας η επιθυμία της ελευθερίας μας, και όλοι, και οι κληρικοί, και οι προεστοί, και οι καπεταναίοι, και οι πεπαιδευμένοι, και οι έμποροι, μικροί και μεγάλοι, όλοι εσυμφωνήσαμε εις αυτό το σκοπό και εκάμαμε την Επανάσταση.
διαβάστε κι ένα ενδιαφέρον άρθρο για τη μάχη στα Δερβενάκια, εδώ:
http://monoistoria.blogspot.com/2011/02/blog-post.html
πηγη: olympia.gr

Η συνέντευξη του κ.Σ. Ζερβού στο Αιγαιο Tv

Η συνέντευξη του κ.Σ. Ζερβού στο Αιγαιο Tv









Η Συνέντευξη τύπου του Γ. Ρούσσου

Ολόκληρη η συνέντευξη Γ.Ρούσσου http://www.youtube.com/user/Kalymniannews?feature=mhum#p/u

Τρίτη 1 Φεβρουαρίου 2011

Το μυστικό της Σαντορίνης - Γιατί τη τραγική νύχτα των Ιμίων δεν απογειώθηκαν ποτέ τα δύο Απάτσι;

Τον Αύγουστο του 1995 πραγματοποιή­θηκε η επίσημη τελετή ένταξης των νέων -τότε- επιθετικών ελικοπτέρων ΑΗ-64Α Plus Apatche και η ένταξή τους στο νεοσυγκροτηθέν ειδικά για τον σκοπό αυτό 1ο Τάγ­μα Επιθετικών Ελικοπτέρων (1 ο ΤΕΕΠ), που εδρεύει στο Στεφανοβίκι Μαγνησίας

Πρώ­τος διοικητής της μονάδας ήταν ο τότε αντισυνταγματάρχης Γ.Χ. Το διάστημα από τα τέ­λη Αυγούστου 1995 ως και τον Ιανουάριο του 1996, που ξέσπασε η κρίση των Ιμίων, η μονάδα συνέχισε με τους προβλεπόμενους από τον προγραμματισμό ρυθμούς την πα­ραλαβή όλων, και των συνολικά είκοσι, των ελικοπτέρων της, την εκπαίδευση του ιπτά­μενου και τεχνικού προσωπικού της, αλλά και την αποπεράτωση των νέων εγκαταστά­σεων της. 

Ο χαμός της ομάδας "καρντάκ"


Ξετρύπωσαν τεράστιο εργαστήριο πλαστών ευρώ


Ενα από τα μεγαλύτερα και πιο άρτια οργανωμένα εργαστήρια κατασκευής πλαστών χαρτονομισμάτων είχε στήσει στην Αμφισσα σπείρα παραχαρακτών. Μάλιστα, τα μέλη της επιδεικνύοντας μεγάλο θράσος και εμπιστοσύνη στο «τέλειο» προϊόν τους, δεν δίστασαν να μεταβούν σε τραπεζικό κατάστημα της ...
Αθήνας όπου προσπάθησαν να ανταλλάξουν τα πλαστά χαρτονομίσματα των διακοσίων και πεντακοσίων ευρώ με άλλα, μικρότερης αξίας!

Σύμφωνα με τα όσα έγιναν γνωστά από τις διωκτικές αρχές, δύο Ελληνες προσπάθησαν να ανταλλάξουν το ποσό των 26.300 ευρώ σε χαρτονομίσματα των 50 και των 100 ευρώ.

Πορεία ΙΜΙΑ 2011


ΦΕΥΓΟΥΝ 3 C-130 ΓΙΑ ΑΙΓΥΠΤΟ ΝΑ ΠΑΡΑΛΑΒΟΥΝ ΤΟΥΣ ΟΜΟΓΕΝΕΙΣ ΜΑΣ...

ΕΦΤΑΣΑΝ ΤΟΥΣ 300 ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΟΥ ΕΓΚΑΤΑΛΕΙΠΟΥΝ ΤΙΣ ΠΑΤΡΟΓΟΝΙΚΕΣ ΕΣΤΙΕΣ... 


Εγκαταλείπουν τις πατρογονικές τους εστίες οι "Αιγυπτιώτες", Έλληνες της Αιγύπτου από την άλλοτε ακμάζουσα εκεί με επίκεντρο την Αλεξάνδρεια Ομογένεια. Οι περίπου 2500 εναπομείναντες αισθάνονται καθήμενοι σε αναμένα κάρβουνα και ήδη περίπου 300 από αυτούς (ο αριθμός ήταν πολύ μικρότερος εχθές) έχουν δηλώσει στις Ελληνικές προξενικές αρχές την επιθυμία τους να έρθουν στη Ελλάδα.

Ανοικτή επιστολή προς τον αντιδήμαρχο Καλυμνίων κ. Ζωίδη Παντελή απο τον Δημοτικό Σύμβουλο κ. Μουσσελλή


Ανοικτή επιστολή προς τον αντιδήμαρχο Καλυμνίων κ. Ζωίδη Παντελή.
Κύριε Αντιδήμαρχε,
Ειλικρινά είμαι απ αυτούς που πιστεύουν και στηρίζουν την περίοδο χάριτος που πρέπει να δίνεται σε  κάποιον που αναλαμβάνει  την εξουσία. Προσωπικά και με τις δυνατότητες που κατέχω, θα στηρίξω το δικαίωμα σου αυτό. Η αντιπολίτευση για την αντιπολίτευση με αφήνει παγερά αδιάφορο.

Η ανακοίνωση του Αντιδήμαρχου Ζωϊδη που διαβάστηκε στις εκκλησίες.

Αυτή είναι η ανακοίνωση του Αντιδήμαρχου Ζωϊδη που που διαβάστηκε την Κυριακή στις Εκκλησίες και προκάλεσε έντονες αντιδράσεις.























πηγή: mousellis.blogspot.com