Σάββατο 2 Ιουλίου 2011

ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΟΣ. ΜΑΖΕΨΤΕ ΤΟΝ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ. ΠΡΟΚΛΗΤΙΚΕΣ ΚΑΙ ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΕΣ ΟΙ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΔΙΑΚΟΜΙΧΑΛΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΦΩΤΙΑ ΣΤΟΝ ΦΛΑΣΚΑ. ΡΙΧΝΕΙ ΓΙΑ ΑΛΛΗ ΜΙΑ ΦΟΡΑ ΛΑΔΙ ΣΤΗ ΦΩΤΙΑ ΠΡΟΚΑΛΩΝΤΑΣ ΜΕ ΤΑ ΥΠΟΝΟΟΥΜΕΝΑ ΤΟΥ. ΔΕΙΤΕ ΟΛΟΚΛΗΡΟ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ



Ο απίστευτος δήμαρχος Καλυμνίων κατεβάζει τον θεσμό που εκπροσωπεί στο τελευταίο σκαλοπάτι, προκαλώντας με τα υπονοούμενα πως η πυρκαγιά μπήκε εσκεμμένα απ ανθρώπινο χέρι. Υπονοώντας πως την έβαλε κάποιος για να σπάσει την γενική συνέλευση της ΑΝΕΚ. Είναι απαράδεκτο ο πρώτος πολίτης του νησιού να πέφτει τόσο χαμηλά, να κατεβάζει το επίπεδο της ήδη απαξιωμένης απο τον κόσμο πολιτικής ζωής του τόπου. Εμείς απλά περιμένουμε και παρακολουθούμε πόσο χαμηλά θα πέσει ακόμα ο άνθρωπος που εκλέκτηκε να μας σώσει ....... Όσο για την περιβόητη συναίνεση που επικαλείται συνεχώς, είναι ο μοναδικός που την δυναμιτίζει.


ΓΙΑ 180 ΕΥΡΩ ΛΟΥΚΕΤΟ ΣΤΟ ΙΑΤΡΕΙΟ ΤΟΥ Ι.Κ.Α ΣΤΟ ΧΩΡΙΟ ΚΑΛΥΜΝΟΥ. ΣΦΥΡΙΖΕΙ ΑΔΙΑΦΟΡΑ Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΚΑΛΥΜΝΟΥ

Άλλο ένα χτύπημα για την Κάλυμνο, κλείνει το Ιατρείο του ΙΚΑ στο Χωριό. Ένα ιατρείο που εξυπηρετούσε πάνω από 3000 κατοίκους σε μια περιοχή που πέρα από τα υπόλοιπα προβλήματα που αντιμετωπίζει προστίθεται άλλο ένα.
Εμείς αναρωτιόμαστε τί κάνει ο Δήμαρχος του νησιού για το θέμα αυτό ?

 Κύριε Διακομιχάλη προεκλογικά περιφερόσασταν από κανάλι σε κανάλι και δίνατε ρεσιτάλ για το κλείσιμο του γραφείου εξυπηρέτησης της ΔΕΗ. Σταυρώσατε τον πρώην Δήμαρχο ως ανίκανο και αδιάφορο που επέτρεψε να κλείσει το γραφείο της ΔΕΗ. Σήμερα μπαίνει λουκέτο σε μια από τις σημαντικότερες υπηρεσίες που έχει να κάνει με την ΥΓΕΙΑ ΤΩΝ ΔΗΜΟΤΩΝ ΣΑΣ, το υπέρτατο κοινωνικό αγαθό.
 ΑΝΙΚΑΝΟΣ να αντιδράσεις - ΑΔΙΑΦΟΡΟΣ να προστατέψεις

Γιατί δεν παραχωρεί ο Δήμος χώρο για την στέγαση της υπηρεσίας στο χωριό? ΧΩΡΟΣ ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΥΠΑΡΧΗ ? Προεκλογικά παραμύθιασες τους χωριανούς με τρελές υποσχέσεις για το αύριο και σήμερα μένουν και χωρίς ιατρείο.
ΑΝΙΚΑΝΟΣ -  ΑΔΙΑΦΟΡΟΣ - ΑΝΑΚΟΛΟΥΘΟΣ

Και κάτι ακόμα το ιατρείο θέλει 180 ευρώ για το ενοίκιο και άντε 200 ευρώ κάθε δίμηνο για ρεύμα.
ΠΛΗΡΩΣΕ ΤΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΤΣΕΠΗ ΣΟΥ.  Που είναι το 50% το μισθού που θα έδινες προς τους  αναξιοπαθούντες και για κοινωνική πολιτική ? Ηταν άλλο ένα παπατζηλίκι ? Ηταν άλλο ένα παραμύθι ?  
ΒΑΛΕ ΤΑ ΑΠΟ ΤΗ ΤΣΕΠΗ ΣΟΥ ΤΩΡΑ, αλλιώς βγές ζήτα συγνώμη και παραδέξου πως είσαι ΑΝΙΚΑΝΟΣ ΑΝΑΚΟΛΟΥΘΟΣ ΚΑΙ ΠΑΡΑΜΥΘΑΣ
Τα μισά απο αυτά που παίρνεις αν βάλεις θα πάρεις και ρέστα. 

ΙΔΟΥ Η ΡΟΔΟΣ ΙΔΟΥ ΚΑΙ ΤΟ ΠΗΔΗΜΑ.