Σάββατο 29 Ιανουαρίου 2011

Θαυμάστε τον. Απίστευτα μπινελίκια από τον δημοσιοκάφρο Kalymnian Voice.



Απίστευτα μπινελίκια από τον δημοσιοκάφρο Kalymnian Voice.
Τα capture παρακάτω είναι από ''συζήτηση'' του Κ.V με μέλος πολιτικής παράταξης. Καμαρώστε το νέο ύφος και ήθος δημοσιογραφικής λειτουργίας. Είναι το νέο αίμα της δημοσιογραφίας στην Κάλυμνο.
Αυτά συμβαίνουν στα Καλύμνικα διαδικτυακά λιβάδια της ενημέρωσης.
Λάθος όπλο σε λάθος χέρια  





Παρασκευή 28 Ιανουαρίου 2011

Ο ΓΙΩΡΓΟΣ ΤΡΑΓΚΑΣ ΕΞΕΥΤΕΛΙΖΕΙ ΤΗΝ ΤΟΥΡΚΟΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑ ΤΩΝ ΒΕΡΕΜΗ,ΤΑΤΣΟΠΟΥΛΟΥ ΚΑΙ ΑΛΛΩΝ ΑΝΘΕΛΛΗΝΙΚΩΝ ΣΚΥΛΙΩΝ!


Ο ΓΙΩΡΓΟΣ ΤΡΑΓΚΑΣ ΕΞΕΥΤΕΛΙΖΕΙ ΤΗΝ ΤΟΥΡΚΟΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑ ΤΩΝ ΒΕΡΕΜΗ,ΤΑΤΣΟΠΟΥΛΟΥ ΚΑΙ ΑΛΛΩΝ ΑΝΘΕΛΛΗΝΙΚΩΝ ΣΚΥΛΙΩΝ!

ΧΥΔΑΙΑ,ΑΛΛΑ ΕΤΣΙ ΤΟΥΣ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ!ΚΑΤΙ ΗΞΕΡΕ Ο ΜΕΓΑΛΟΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΚΑΡΑΙΣΚΑΚΗΣ:



ΕΥΓΕ ΣΤΟΝ ΤΡΑΓΚΑ:ΠΑΡΟΤΙ ΔΙΑΦΩΝΟΥΜΕ ΣΕ ΠΟΛΛΑ ΜΑΖΙ ΤΟΥ,ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΠΑΡΑΓΝΩΡΙΣΟΥΜΕ ΤΟ ΓΕΓΟΝΟΣ ΠΩΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΜΟΝΟΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΛΕΓΟΜΕΝΟΥΣ ΜΕΓΑΛΟΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΥΣ ΠΟΥ ΤΟΛΜΗΣΕ ΝΑ ΤΟΠΟΘΕΤΗΘΕΙ ΔΗΜΟΣΙΑ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΣΤΟΥΣ ΕΛΕΕΙΝΟΥΣ ΓΡΑΙΚΥΛΟΥΣ ΤΟΥ ΣΚΑΙ!


πηγή: http://hellas-orthodoxy.blogspot.com

400 ΜΕΡΙΔΕΣ ΦΑΓΗΤΟ ΣΤΕΛΝΕΙ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ Η ΑΡΧΙΕΠΙΣΚΟΠΗ ΑΘΗΝΩΝ ΣΤΗ ΝΟΜΙΚΗ:ΜΕΓΑΛΕΙΩΔΗΣ ΑΠΑΤΗ Η ΔΗΘΕΝ "ΑΠΕΡΓΙΑ ΠΕΙΝΑΣ" ΤΩΝ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΩΝ!


400 ΜΕΡΙΔΕΣ ΦΑΓΗΤΟ ΣΤΕΛΝΕΙ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ Η ΑΡΧΙΕΠΙΣΚΟΠΗ ΑΘΗΝΩΝ ΣΤΗ ΝΟΜΙΚΗ:ΜΕΓΑΛΕΙΩΔΗΣ ΑΠΑΤΗ Η ΔΗΘΕΝ "ΑΠΕΡΓΙΑ ΠΕΙΝΑΣ" ΤΩΝ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΩΝ!

Μια συνταρακτική αποκάλυψη του Βουλευτή Λαος Ηλία Πολατίδη (έναν από εκείνους που δεν θα δείτε να "αγωνίζονται" υπέρ...πατρίδος στα τσοντοκάναλα):


ΔΥΟ ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΕΙΣ:

-Η ΠΟΛΥ ΕΥΛΟΓΗ ΑΠΟΡΙΑ,ΠΟΙΟΣ ΤΡΩΕΙ ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΤΕΤΡΑΚΟΣΙΕΣ ΟΛΟΚΛΗΡΕΣ ΜΕΡΙΔΕΣ,ΑΦΟΥ ΟΙ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ ΚΑΝΟΥΝ...ΑΠΕΡΓΙΑ ΠΕΙΝΑΣ;

-Για ποιο λόγο ο Αρχιεπίσκοπος Ιερώνυμος εμπλέκει την Εκκλησία σε αυτή την στημένη προβοκάτσια ΣΥΡΙΖΑ-Αριστεριστών-Αναρχοπρακτόρων-Λαθρομεταναστών;

Καταλαβαίνουμε πως θέλει να βοηθήσει...ανθρωπιστικά,αλλά εδώ εγείρονται σοβαρά ερωτηματικά,με κυριότερο αυτό που ήδη αναφέραμε:Η ΑΡΧΙΕΠΙΣΚΟΠΗ ΔΕΝ ΞΕΡΕΙ ΠΩΣ ΟΙ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ ΚΑΝΟΥΝ ΑΠΕΡΓΙΑ ΠΕΙΝΑΣ;ΠΟΙΟΥΣ ΤΑΙΖΕΙ ΛΟΙΠΟΝ;;;

Μιλάμε για το θέατρο του παραλόγου και την πλήρη γελοιοποίηση των "ανθρωπιστών" καθοδηγητών,που έφεραν ΕΝΑΝ ΟΡΓΑΝΩΜΕΝΟ ΙΣΛΑΜΙΚΟ ΣΤΡΑΤΟ ΚΑΤΟΧΗΣ ΚΑΙ ΜΑΣ ΤΟΝ ΠΛΑΣΑΡΟΥΝ ΩΣ...ΠΕΙΝΑΣΜΕΝΟ ΚΑΙ ΚΑΤΑΤΡΕΓΜΕΝΟ,ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΑΡΕΙ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ! 

Σε όλο αυτό το σκηνικό,κατάφερε να μπλέξει την Εκκλησία ο Αρχιεπίσκοπος Ιερώνυμος:ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ!

KOITA ΚΟΣΜΕ ΠΟΥ ΠΗΓΕ ΤΟ ΑΘΛΙΟ ΚΡΑΤΟΣ ΤΟΥΣ ΕΚΒΙΑΣΤΕΣ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΔΙΑΚΙΝΗΤΕΣ - ΑΝΤΙΡΑΤΣΙΣΤΕΣ ΣΥΝΕΡΓΟΥΣ ΤΟΥΣ

ΣΟΚ! ΚΟΣΜΙΚΟ ANAKTΟΡΟ ΚΑΙ ΦΡΕΣΚΟΑΝΑΚΑΙΝΙΣΜΕΝΟ ΤΟ ΝΕΟΚΛΑΣΙΚΟ ΤΙΓΚΑ ΣΤΗ ΧΛΙΔΑ!!!


Μαθαίνουμε από την σελίδα της Χρυσής Αυγής ότι το κτίριο που εγκαταστάθηκαν οι λαθρομετάναστες και οι συνεργοί τους (Οδός Πατησίων & Ηπείρου 2, Αθήνα) είναι το Μέγαρο Λιβιεράτου(ΜΕΓΑΡΟ ΥΠΑΤΙΑ) βρίσκεται σε οικόπεδο συνολικού εμβαδού 1,000 τ.μ. και αναπτύσσεται σε τέσσερα (4) επίπεδα συνολικής επιφάνειας 1,200 τ.μ. Το Μέγαρο Λιβιεράτου είναι η μοναδική γνωστή κατοικία που σχεδιάστηκε από τον αρχιτέκτονα Αλ. Νικολούδη στις αρχές του 20ου αιώνα και αποτελεί ένα από τα ελάχιστα δείγματα του Γαλλικού Νεομπαρόκ στην Αθήνα. Το ακίνητο ανακαινίσθηκε και πουλήθηκε σε ιδιώτη επενδυτή.

Αυτός ο επενδυτής δεν είναι άλλον από το μεγάλο αφεντικό της "Κάπα ρισέρτς" που άγνωστο με τι είδους ανταλλάγματα και κάτω από ποιές συνθήκες και συμφωνίες, παραχώρησε το κτίριο για την μετεγκατάσταση των εκβιαστών του οποίου οι επάνω όροφοι είναι γεμάτοι με αντικείμενα και έπιπλα τεράστιας αξίας.

Τίγκα στην χλίδα οι "απεργοί πείνας" και οι υπόλοιποι απλυσιά που θα σπεύσει να απολαύσει τις μεγαλοαστικές ανέσεις της βιλάρας στο κέντρο της Αθήνας, που ένας θεός ξέρει πότε θα εγκαταλείψουν, αν δηλαδή έχουν σκοπό να την εγκαταλείψουν.

πηγη: www.stoxos.gr

«ΑΝΑΘΕΜΑ» - ΑΠΟ ΠΟΥ ΠΡΟΕΡΧΕΤΑΙ Η ΛΕΞΗ «ΑΝΑΘΕΜΑ». Το ανάθεμα που εκστομίστηκε από τον Δήμαρχο Καλυμνίων προκαλεί και εξοργίζει.



Το θέμα δεν είναι δικό μας αλλά πιστεύουμε πως πρέπει να το ανεβάσουμε. 


ΕΠΕΙΔΗ ΣΤΗΝ ΚΑΛΥΜΝΟ ΠΡΕΠΕΙ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΝΑ ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΤΕΙ Ο ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ ΛΟΓΟΣ ΚΑΙ Ο ΔΗΜΟΣΙΟΣ ΔΙΑΛΟΓΟΣ ΚΙ ΕΠΕΙΔΗ ΛΟΙΠΟΝ ΤΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΤΟΥ Κ. ΔΙΑΚΟΜΙΧΑΛΗ ΕΙΝΑΙ ΤΟΣΟ ΚΑΛΑ ΟΣΟ ΛΕΕΙ ΚΙ Ο Κ.ΡΟΥΣΣΟΣ ΤΗΝ ΠΑΡΕΞΗΓΗΣΕ ΤΗΝ ΛΕΞΗ «ΑΝΑΘΕΜΑ», ΕΜΕΙΣ ΜΠΗΚΑΜΕ ΣΤΟΝ ΚΟΠΟ ΚΑΙ ΒΡΗΚΑΜΕ ΤΗΝ ΕΡΜΗΝΕΙΑ ΤΗΣ ΛΕΞΗΣ "ΑΝΑΘΕΜΑ", ΠΟΥ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΣΕ ΣΕ ΜΕΣΗΜΕΡΙΑΝΗ ΕΚΠΟΜΠΗ Ο Κ. ΔΙΑΚΟΜΙΧΑΛΗΣ ΛΕΓΟΝΤΑΣ ΌΤΙ Ο ΚΑΛΥΜΝΙΑΚΟΣ ΛΑΟΣ ΕΣΤΕΙΛΕ ΤΗ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΗ ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΑΡΧΗ ΤΟΥ Κ. ΡΟΥΣΣΟΥ. ΚΑΛΟ ΛΟΙΠΟΝ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΚΟΙΤΑΜΕ ΠΡΩΤΑ ΕΝΑ ΛΕΞΙΚΟ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΝΑ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΟΥΜΕ ΛΕΞΕΙΣ ΚΑΙ ΕΚΦΡΑΣΕΙΣ!!!
Η ΛΕΞΗ «ΑΝΑΘΕΜΑ» ΠΡΟΕΡΧΕΤΑΙ ΑΠΟ ΕΡ¬ΜΗΝΕΙΑ ΒΙΒΛΙΚΗΣ ΛΕΞΗΣ, ΣΤΑ ΠΡΩΤΟΧΡΙΣΤΙΑΝΙΚΑ ΧΡΟΝΙΑ, Η ΟΠΟΙΑ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΒΑ¬ΡΙΑ ΚΑΤΑΡΑ. ΑΠΟΤΕΛΟΥΣΕ ΜΟΡΦΗ ΑΚΡΑΙΑΣ ΘΡΗΣΚΕΥΤΙΚΗΣ ΚΥΡΩΣΗΣ, ΠΕΡΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΑΦΟΡΙΣΜΟ.
ΤΟ ΑΝΑΘΕΜΑ ΕΧΕΙ ΩΣ ΣΚΟΠΟ ΤΗΝ ΑΠΟΒΟΛΗ ΤΟΥ ΤΙΜΩΡΗΜΕΝΟΥ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΚΑΙ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΕΙΤΟ ΩΣ ΟΠΛΟ ΕΚΔΙΚΗΣΗΣ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΖΩΗΣ ΤΩΝ ΔΙΑΦΩΝΟΥΝΤΩΝ. Ο ΑΝΑΘΕΜΑΤΙΣΜΕΝΟΣ ΘΕΩΡΕΙΤΑΙ ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ ΝΕΚΡΟΣ ΓΙΑΤΙ Η ΦΗΜΗ ΕΛΕΓΕ ΟΤΙ ΣΕ ΕΝΑ ΧΡΟΝΟ ΑΠΟ ΤΟΝ ΑΦΟΡΙΣΜΟ ΘΑ ΠΕΘΑΝΕΙ. ΤΟΝ ΕΓΚΑΤΕΛΕΙΠΑΝ ΟΛΟΙ ΑΚΟΜΗ ΚΑΙ Η ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΤΟΥ, Η ΓΥΝΑΙΚΑ ΤΟΥ ΚΑΙ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΟΥ ΚΑΙ ΤΟΝ ΠΕΝΘΟΥΣΑΝ ΩΣ ΝΕΚΡΟ.



πηγή: kalymnostv


Ακολουθήστε και αυτό το σύνδεσμο στο facebook ( http://www.facebook.com/kalymnians.voice/posts/142491519145035 για να δείτε πως οι διαδικτυακοί υπάλληλοι δημοσιοκάφροι, με νύχια και με δόντια προσπαθούν να κάνουν το άσπρο μαύρο και να αλλάξουν ακόμα και τις εννοιολογικές σημασίες των λέξεων ( ΑΝΑΘΕΜΑΤΑ) που ο αρχηγός τους ξεστομίζει.




Τετάρτη 26 Ιανουαρίου 2011

ΠΑΝΙΚΟΣ ΣΤΙΣ ΗΠΑ ΑΠΟ ΤΟ ΡΩΣΙΚΟ CLUB -K - ΜΕ ΕΜΠΟΡΙΚΑ ΑΕΡΟΠΛΑΝΑ ΚΑΙ ΒΑΠΟΡΙΑ ΟΙ ΠΥΡΑΥΛΟΙ ΤΟΥ ΠΟΥΤΙΝ - VIDEO



club-k_2Το μεγαλύτερο πρόβλημα των ΗΠΑ ήτανε πάντοτε το ότι δεν μπορούσε να γνωρίζει τον ακριβή αριθμό των ρωσικών οπλικών συστημάτων, τόσο των συμβατικών, όσο και των στρατηγικών. Ο νέος πονοκέφαλος είναι οι πυρηνικοί, αντιπυραυλικοί αλλά και αντιαεροπορικοί πύραυλοι μέσα σε container εμπορευμάτων, που....

μεταφέρονται από νταλίκες, πλοία και τρένα με την κωδική ονομασία CLUB-K. Στην αρχή όλοι νόμιζαν ότι πρόκειται για αστείο, αλλά όταν οι Ρώσοι αποφάσισαν ότι το "προϊόν" είναι και εξαγώγιμο, χτύπησε στο ΝΑΤΟ κόκκινος συναγερμός

Η αναφορά – βόμβα στον σκληρό δίσκο των Γερμανών για το καλοκαίρι του 2007


Αυτή είναι η επίμαχη αναφορά στα περιβόητα Intelligence Reports τα οποία βρέθηκαν στο αρχείο του καθάρματος. Όπως βλέπετε το κείμενο, αναφέρεται ως “επιστολή που έλαβαν δεξιά υψηλόβαθμα στελέχη”, μετά την αναγγελία των πρόωρων εκλογών…
Πέραν από οποιεσδήποτε φτηνές δικαιολογίες, το κατάπτυστο αυτό κείμενο είναι

Είσαι καθαρίστρια στο Μαξίμου; διάβασε πως θα γίνεις Π.Ε υπάλληλος...


Με την αριθμό πρωτοκόλλου Υ 293/15-12-10 απόφαση του Πρωθυπουργού (Αναδιάρθρωση και Σύνθεση στο Πολιτικό Γραφείο του Πρωθυπουργού) και συγκεκριμένα με το άρθρο 2 παράγραφος 4 εδάφιο δ συνέβη κάτι πρωτοφανές για τις οικονομικές και εργασιακές συνθήκες που βιώνουν οι ελληνίδες και οι έλληνες. Μετετράπησαν 16 από τις 60 θέσεις μετακλητών υπαλλήλων....
σε θέσεις μονίμων υπαλλήλων διοικητικού και οικονομικού προσωπικού χωρίς διαδικασία ΑΣΕΠ. Η συνέχεια, όμως, υπήρξε εξίσου εντυπωσιακή. Με το ίδιο άρθρο άλλες δύο θέσεις καθαριστριών που μέχρι πριν είχαν σύμβαση εργασίας ιδιωτικού δικαίου μετετράπησαν και αυτές σε θέσεις μονίμων υπαλλήλων ( και μάλιστα Π.Ε) διοικητικού και οικονομικού προσωπικού.

Άρχισε να ενοχλεί ο Μίκης Θεοδωράκης, τους "φίλους μας" στην Ευρώπη ..


Διαβάστε τι γράφει και πως αποκαλεί τον Μίκη Θεοδωράκη, η Γερμανόφωνη Ελβετική εφημερίδα Neue Zürcher Zeitung.
Ανάμεσα σε όλα τα άλλα τον αποκαλεί : "παρανοϊκό, εθνικιστή και φιλοπόλεμο φανφαρόνο"
Μάλλον άρχισε να ενοχλεί κάποιους "φίλους μας"στην Ευρώπη ο Μίκης..
Άρχισε να ενοχλεί μια φωνή, μια σπίθα, που λέει δυνατά αυτά που είναι στο μυαλό σχεδόν του κάθε Έλληνα.

Απόπειρα επίθεσης στον πρώην πρωθυπουργό Κώστα Σημίτη



Απόπειρα επίθεσης κατά του πρώην πρωθυπουργό Κώστα Σημίτη την Τετάρτη το μεσημέρι στο κέντρο της Αθήνας.

Ομάδα αντιεξουσιαστών προπηλάκισε τον κ. Σημίτη στην οδό Ακαδημίας, ενώ επιχείρησαν και να χειροδικήσουν με τους άνδρες της προσωπικής του ασφάλειας να παρεμβαίνουν.

Ο πρώην πρωθυπουργός φυγαδεύτηκε σε πολυκατοικία της οδού Ακαδημίας όπου παρέμεινε για λίγη ώρα και στη συνέχεια οδηγήθηκε στην οικία του.


πηγή : WWW.SKAI.GR

5 και σήμερα Δημήτρη, που είναι το ταμείο κοινωνικής αλληλεγγύης , που είναι ΤΟ 50% των μισθών που δεσμεύτηκες ;;






Κύριε Διακομιχάλη θα στο θυμίζουμε συνεχώς, δυστυχώς εσύ δεσμεύτηκες κανείς δεν το ζήτησε.














Δέσμευση του σημερινού Δήμαρχου πριν τις εκλογές. 

Θα ιδρυθεί ταμείο κοινωνικής αλληλεγγύης και το 50% των μισθών του Δήμαρχου, των Αντιδημάρχων, του Πρόεδρου Δημοτικού συμβουλίου και των  Προέδρων των οργανισμών θα αποδίδονται στο ταμείο κοινωνικής αλληλεγγύης. 
Ερώτηση κύριε Διακομιχάλη. Σε 8 μέρες κλείνετε 1 μήνα στην εξουσία οι μισθοί θα πέσουν στις τσέπες, το 50% θα το αποδώσετε στο ταμείο κοινωνικής αλληλεγγύης, υπάρχει το ταμείο αυτό ; Από όσο γνωρίζουμε όχι. Μήπως ήταν μια δέσμευση παραμύθι ; Μήπως στην αγωνιώδη προσπάθεια σας να αναρριχηθείτε στην εξουσία παραπλανήσατε τον Καλυμνιακό λαό;  Μήπως μιλάμε για μία από τις ανεκπλήρωτες προεκλογικές υποσχέσεις και τα μεγαλόστομα ψέματα που συνηθίζονται από πολιτικούς ; 

ΑΝΑΜΕΝΟΥΜΕ ΤΗΝ ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΗΣΗ ΤΗΣ ΔΕΣΜΕΥΣΗΣ να βλέπουμε με τα μάτια μας το βιβλιάριο καταθέσεων με τις μηνιαίες καταθέσεις ΟΛΩΝ όσων θα αποδίδουν το 50% , να ενημερωθούμε ποιοι είναι ακριβώς οι μισθοί για να ξέρουμε ποιο πρέπει να είναι το 50%, μιλάμε για περίπου 100.000 ευρώ το χρόνο ΔΙΑΦΑΝΕΙΑ.

Κύριε Διακομιχάλη οι αδύναμοι οικονομικά συμπατριώτες σου περιμένουν.
ΣΥΝΕΠΕΙΑ ΛΟΓΩΝ ΚΑΙ ΠΡΑΞΕΩΝ ΚΥΡΙΕ ΔΗΜΑΡΧΕ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ Η ΔΕΣΜΕΥΣΗ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΠΡΑΞΗ

Κυριακή 23 Ιανουαρίου 2011

Απόγονοι στρατιωτών του Μ. Αλεξάνδρου στο Νουριστάν


Απόγονοι στρατιωτών του Μ. Αλεξάνδρου στο Νουριστάν




«Δεν μάθαμε ακόμα τους εχθρούς μας»


«Η Τουρκία. Αυτήν πρέπει να εγκαλούμε και να καταγγέλλουμε συνεχώς και παντού. Για εισβολή, κατοχή και αλλοίωση του δημογραφικού πληθυσμού μιας χώρας. Είναι αφέλεια να προβάλλουμε εμείς το Κυπριακό ως μία ενδοκοινοτική διαμάχη, και να νομίζουμε ότι με παραχωρήσεις προς τους Τουρκοκυπρίους θα διαφοροποιήσουμε την τουρκική στάση». 
 

ΜΙΑ ΙΣΤΟΡΙΑ ΓΙΑ ΘΗΡΙΑ!!! Αφιερωμένο σε όσους ευνούχισαν την έρευνα στην Ελλάδα!


Στις αρχές του -80 ένας δεκατριάχρονος γρεβενιώτης είχε ακούσει από τον παππού του πως κοντά στο αμπέλι του βρήκε κάτι παράξενα κόκαλα σε μέγεθος και σχήμα ανθρώπινου χεριού. Φιλοπερίεργος όπως ήταν "οργάνωσε" μια ερασιτεχνική ανασκαφή με μέλη τους συνομίληκους,Γιώργο Παπαδόπουλο και Θωμά Λάμπρου.
Το εγχειρίδιο της ανασκαφής το πήρανε από ένα βιβλιοπωλείο στην πλατεία, που εξηγούσε πως γίνεται μια σωστική ανασκαφή... Φτυάρια, σκεπάρνια, βούρτσες μαλακές και σκληρές, πυξίδα, κόλα ούχου και διαλύτης, κίτρινα και κόκκινα σχοινάκια, φωτογραφική μηχανή και βουρ για την ανακάλυψη.
Στη "νεροφαγιά" του υπερχυλίζοντος νερού από υδραγωγείο γρεβενών έγινε η πρώτη τομή 1χ1 και με την πρώτη, διάνα! Ένας τεράστιος σπόνδυλος από ένα άγνωστο θηρίο βγήκε στο φως. Φωτογράφηση, καθαρισμός, στερέωση και πάμε γι άλλα. Τη δεύτερη μέρα κι επεκτείνοντας την τομή νότια άλλο ένα εύρημα. Ένα οστό μηκους 1 μέτρου και 8 εκατοστών!

ΜΥΚΗΝΑΪΚΗ ΑΘΗΝΑ

Η περιοχή της Αθήνας κατοικείται από τους προϊστορικούς χρόνους. Ευρήματα μαρτυρούν την παρουσία ανθρώπων σχεδόν από το 4000 π.Χ. Βασικός πυρήνας αυτής της κατοίκησης αποτελούσε η περιοχή της μετέπειτα Αγοράς και φυσικά η Ακρόπολη.




     Ελάχιστα έως τίποτα δεν είναι γνωστά για τους προελληνικούς κατοίκους της περιοχής. Με την άφιξη των πρώτων ελληνικών φύλων όμως γύρω στο 1600 π.Χ. παρατηρείται σημαντική οικοδομική δραστηριότητα.
     Τα ελληνικά αυτά φύλα, οι Μυκηναίοι, φέρνουν και στην Αθήνα τα δύο βασικά χαρακτηριστικά της πολεοδομίας τους. Την οχυρωμένη ακρόποληκαι το ανάκτορο. Πράγματι, ο βράχος της Ακρόπολης τειχίστηκε με κυκλώπειο τείχος (παρόμοιο με αυτό των Μυκηνών), ενώ εντός του τείχους χτίστηκε ένα μεγάλο ανάκτορο.

Η ιπποκράτεια δίαιτα κατά της γήρανσης


Τον 4ο π.Χ. αιώνα ο Ιπποκράτης δίδασκε μέσα απ' τον πασίγνωστο αφορισμό του ότι: «Φάρμακό σας ας γίνει η τροφή σας και η τροφή σας ας γίνει φάρμακό σας.»Μετά από χίλια επτακόσια περίπου χρόνια σιγής αρκετοί σύγχρονοι επιστημονικοί φορείς του πλανήτη μας ύστερα από σχετικές μελέτες και πειραματισμούς αναγνώρισαν πρόσφατα, ότι ο Κώος ιατροφιλόσοφος είχε δίκιο.
Στο άρθρο αυτό θα δούμε την πορεία των διατροφικών συνηθειών των ανθρώπων απ' την αρχαία στην σύγχρονη εποχή. Επίσης θα δούμε τις διατροφικές αξίες από αρκετές άγνωστες, παρεξηγημένες και ξεχασμένες κατηγορίες τροφών, εκείνες, που σύμφωνα με τις έρευνες των αρχαίων θεραπευτών και των συγχρόνων επιστημονικών κέντρων, μπορούν να δώσουν στον άνθρωπο την υγεία και την μακροζωία.

Άγνωστος Πόλεμος. Έρχεται κάτι - κάποιοι και δεν μας το λένε, ή μας δουλεύουν ;


Ένα βιντεάκι από το youtube που πρέπει να δείτε. Έρχεται κάτι - κάποιοι και δεν μας το λένε, ή μας δουλεύουν ; Το 2012 είναι κοντά. Ίδωμεν.






«Ηφαίστειο» το δημ. σ/λιο για την αφαλάτωση. 2 vids


Η μεγάλη μάχη στο δημ. σ/λιο με θέμα την αφαλάτωση, πιο συγκεκριμένα: για την εξουσιοδότηση του κ. Κάννη να κάνει έρευνα προκειμένου να προσκομίσει στο δημ. σ/λιο πρόταση, μετατράπηκε σε «ηφαιστειακή έκρηξη» με πολλή «λάβα» να «καίει» κάθε νομιμότητα και τάξη. (φωτο, από αριστερά: Ψαράς, Κάννης, Διακομιχάλης, Γαβαλάς, Μαστροκούκος)